inTurda.ro

SunGarden Fitness Turda: Se suspendă și activitatea claselor de Yoga și Tae Bo!

SunGarden Fitness Turda: Se suspendă și activitatea claselor de Yoga și Tae Bo!

SunGarden Fitness Turda: Se suspendă și activitatea claselor de Yoga și Tae Bo!
martie 29
16:42 2021

Guvernul a aprobat joi, 25 martie 2021, noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Noile măsuri au intrat în vigoare începând de duminică, 28 martie.

Activitatea sălilor de sport și fitness se suspendă în localitățile unde rata de infectare cu Covid-19 este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori, măsura încetând atunci când incidența scade sub 3,5

SunGarden Fitness Turda  anunță încetarea activității începând de azi și reluarea acesteia după ce rata de infectare va scădea sub 3.5 la 1000 de locuitori!

Deasemenea, se suspendă și activitatea claselor de Yoga și Tae Bo!

IMPORTANT! Reprezentanții SunGarden Fitness Salin au transmis faptul că abonamentele clienților vor fi ”înghețate”, astfel încât, la reluarea activității aceastea vor putea fi utilizate în continuare!

Sportul ajuta la formarea unui sistem imunitar puternic, asa ca nu renunțați la mișcare și la toate beneficiile ei. Sportul înseamnă sănătate!”, a transmis echipa SunGarden Fitness!

Atenție! Noi restricții valabile la Turda și Câmpia Turzii!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Casa Darius Turda – Noi idei pentru casa ta! Canapele, colțare și paturi tapițate la PREȚ de PRODUCĂTOR

Casa Darius este o companie prezentă pe piata din 2011, cu o varietate mare de mobilier tapitat. Suntem producatori de canapele, coltare...

Închide