inTurda.ro

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată în parcarea Iulius Mall

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată în parcarea Iulius Mall

O tânără de 17 ani a fost înjunghiată în parcarea Iulius Mall
martie 31
12:55 2021

Scenă terifiantă, marţi seară, în parcarea de pe acoperişul de la „Iulius Mall”: o tânără în vârstă de 17 ani, aflată acolo, împreună cu sora ei şi cu încă o prietenă, a fost înjunghiată, de mai multe ori, în picior, de către un minor, rămas deocamdată necunoscut. Culmea, acesta, înainte să comită gestul a exclamat, uitându-se la prietenii care-l însoţeau: „Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc!” Şi, după ce-a înţepat-o de câteva ori pe fată, a scuipat-o şi apoi a coborât, fără probleme, în mall!, scrie BZC.ro.

Ieri, mă aflam împreună cu surioara mea şi cu încă o prietenă,  în parcarea aflată pe acoperişul lui Iulius Mall şi mâncam pufuleţi, vorbind de-ale noastre şi admirând priveliştea. Ieşisem puţin la aer, sătui de atâta stat în casă. La câţiva metri depărtare se aflau alţi tineri – doi băieţi şi două fete – evident de condiţie bună, eleganţi şi îmbrăcaţi complet în negru, mai mici ca vârstă decât noi. La un moment dat, unul dintre băieţi s-a apucat să se joace cu un cărucior pentru alimente, prin preajma noastră. La care, celălalt, care nu depăşea vârsta de 15 ani ani, le-a zis fetelor, uitându-se fix către mine: “Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc…..  Şi a început să mă împungă, prin blugi, găurindu-i şi făcând să-mi pornească sângele. M-a înţepat de vreo trei ori, în ciuda rugăminţilor mele, fierbinţi, să se liniştească. La un moment dat, a vrut să urce cu lama spre abdomenul meu.  Atunci, am parat cu mâna stângă şi el m-a tăiat la palmă. Iar eu, cu sângele curgând din două locuri – picior şi palmă – continuam să-l implor să mă lase-n pace… Într-un final m-a ascultat, a făcut doi paşi, dar s-a întors, imediat, şi m-a scuipat în faţă. Abia după aceea a plecat, mulţumit, coborând scările spre mall, cu ceilalţi din grup după el” – declară tânăra.

Citește AICI mai multe detalii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Salina Turda: Știați că aerul salin este benefic în recuperarea terapeutică a afecțiunilor post COVID?

Știați că aerul salin este benefic in recuperarea terapeutică a afecțiunilor post COVID? Salina Turda vă așteaptă zilnic între orele...

Închide