inTurda.ro

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat la Concursul International Cupa Danube Dance FEST

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat la Concursul International Cupa Danube Dance FEST

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat la Concursul International Cupa Danube Dance FEST
aprilie 01
08:20 2021

Comunicat:

Concursul International Cupa Danube Dance FEST – Ed. a 4-a , in format online, s-a desfasurat la Galati in 21 martie 2021.

Au participat 22 de scoli de dans, peste 600 de dansatori, 144 de momente inscrise la 17 sectiuni de dans din Timisoara, Brasov,  Galati, Turda, Bucuresti, Tg.Mures, Tulcea, Baia Mare, Constanta, Bacau, Braila, Liova, Chisinau (Rep. Moldova).

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu 5 echipe la 5 categorii de concurs si rezultatele au fost urmatoare :

Locul 1 – „Cand parintii nu-s acasa” – sectiunea Fantezie coregrafica 7-9 ani  (12 sportivi)
Locul 1 – „New Grease” – Fantezie coregrafica 13-16 ani  (14 sportivi)
Locul 2 – Dans Tiganesc – sectiunea Dans de Caracter 10-12 ani ( 14 copii)
Locul 2 – Majorete – 12-15 ani  (15 sportivi) –
Locul 3 – „Papusile” – sectiunea Dans Tematic 7-9 ani  (20 sportivi) –

In perioada 2-11 aprilie sportivii vor fi in vacanta, dupa care din 12 aprilie ne vom relua pregatirea, mai ales ca am inceput lucrul la noi productii de dans, pentru viitoarele concursuri.
Pentru moment, pentru binele sportivilor si siguranta lor, am decis sa participam doar la concursuri de formatii si in format online. Desi pregatirea nu s-a oprit, deocamdata, nu participam la concursurile de perechi, pentru siguranta sportivilor.

Felicitam sportivii pentru rezultatele obtinute si le uram succes in continuare ! Felicitari Dariei Nicula care a pregatit trupa de Majorete! Multumim parintilor pentru sprijin si intelegere!”, au transmis reprezentanții Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda.

Vacanta placuta tuturor si Sarbatori Fericite !

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Polițiștii din Câmpia Turzii, în acțiune: Bărbat depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului

BĂRBAT DEPISTAT LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM NEÎNMATRICULAT, FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI La data de 30 martie...

Închide