inTurda.ro

Miercuri, 7 aprilie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Miercuri, 7 aprilie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Miercuri, 7 aprilie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
aprilie 05
14:44 2021

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.04.2021, între orele 08:30 – 18:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât”, Parcul Industrial Câmpia Turzii și Parcul Reif.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de dezafectare rețea veche de transport apă Dn 400 din căminul de vane de pe strada Gheorghe Lazăr si pregătirea amplasamentului pentru realizarea rețelei noi Dn 400.

Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

CAA.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
UNTOLD ESTE PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CARE LANSEAZĂ UN NFT

Comunicat:  Organizatorii festivalului UNTOLD se pregătesc să lanseze primul NFT (NON FUNGIBLE TOKEN). Fanii festivalului, și nu numai, vor avea...

Închide