inTurda.ro

Anunț – Remediere avarie! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
aprilie 06
08:14 2021

Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 06.04.2021, între orele 09:00 – 12:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada Florilor.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Florilor.

Avaria au fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ANM: Se răceşte vremea, revin temperaturile negative

STIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 05 APRILIE – 18 APRILIE 2021 Estimarea este realizată folosind produsele...

Închide