inTurda.ro

IPJ Cluj: Conduceau prin Turda fără a deține permis

IPJ Cluj: Conduceau prin Turda fără a deține permis

IPJ Cluj: Conduceau prin Turda fără a deține permis
aprilie 06
18:09 2021

La data de 5 aprilie a.c., în cadrul acțiunilor desfășurate pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Turda au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În fapt, doi bărbați de 30 și 34 de ani, au fost depistați în flagrant în timp ce se deplasau cu autoturismele pe raza municipiului Turda, deși nu dețineau permis de conducere.

Bărbatul de 30 de ani, din comuna Florești a fost oprit de polițiști pe strada Ștefan cel Mare, în jurul orei 02.30, în urma verificărilor efectuate constatându-se faptul că avea permisul de conducere reținut.
Cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Turda, a fost depistat de polițiști în jurul orei 14.50, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Fabricii, deși nu deținea permis de conducere.

În ambele cauze sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ACCIDENT GRAV în județul Cluj. O persoană a murit și alte două au rămas încarcerate VIDEO

O persoană a murit și alte două se află în stare gravă, în urma unui accident rutier, care a avut...

Închide