inTurda.ro

Primarul Dorin Lojigan: „Apel la responsabilitate” ❗❗❗

Primarul Dorin Lojigan: „Apel la responsabilitate” ❗❗❗

Primarul Dorin Lojigan: „Apel la responsabilitate” ❗❗❗
aprilie 07
10:37 2021

𝐃𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐞 𝐋𝐎𝐉𝐈𝐆𝐀𝐍: „𝐀𝐩𝐞𝐥 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!” ❗❗❗

Dragi cetățeni,

În urmă cu un an, când eram în plină stare de urgență și puteam ieși pe străzi doar cu declarație pe proprie răspundere, remarcam disponibilitatea și responsabilitatea dumneavoastră, în lupta cu acest virus năucitor!

Tot atunci am spus: „Câmpia Turzii va învinge pandemia, doar prin responsabilitate!”, iar acum avem nevoie de responsabilitate mai mult decât oricând.

Astăzi, 7 aprilie 2021, Municipiul Câmpia Turzii a ajuns la o rată de incidență cumulată a cazurilor COVID-19 de 7/1000 de locuitori. Astfel, dacă trendul ascendent al infecțiilor se menține, se vor aplica restricții de circulație după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII și nimeni nu vrea acest lucru!

Sunt mândru de cetățenii mei, pe care mereu i-am remarcat ca fiind oameni conștiincioși și solidari, dar acum trebuie să putem mai mult, să avem mai multă grijă, să facem tot posibilul pentru a reduce infecțiile.

✅ Limitați deplasările inutile!
✅ Purtați măștile de protecție și rugați-i și pe alții să le poarte!
✅ Dezinfectați-vă mâinile!
✅ Evitați locurile aglomerate!
✅ Fiți responsabili!
✅ Fiți solidari!
✅ Vaccinați-vă!
#SEPOATE

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii – REMEDIERE AVARIE

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei...

Închide