inTurda.ro

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii. REMEDIERE AVARII

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii. REMEDIERE AVARII

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii. REMEDIERE AVARII
aprilie 09
08:16 2021

Anunț – Remediere avarii
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 09.04.2021, între orele 09:00 – 14:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,.
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Simion Bărnuțiu.

De asemenea, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe strada Florilor, între orele 9:00 – 12:00, în vederea remedierii avariei produsă la rețeaua de distribuție pe această stradă.

Avariile au fost produse de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Începând de mâine, spațiile verzi de pe străzile Amurgului și Toamnei intră în modernizare

Primăvara a sosit, noi ne apucăm de grădinărit! 👉🌳 Începând de mâine, spațiile verzi de pe străzile Amurgului și Toamnei...

Închide