inTurda.ro

Vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile continuă la Câmpia Turzii

Vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile continuă la Câmpia Turzii

Vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile continuă la Câmpia Turzii
aprilie 09
12:24 2021

Comunicat:

Vă reamintim că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din municipiul Câmpia Turzii pot să fie înscrise pentru vaccinare, în baza deciziei personale, în cadrul Etapei a II-a a Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului. Vaccinarea se realizează la domiciliu, prin intermediul echipei mobile.

Informaţii şi înscriere la nr. de telefon: 0264 366396, 0743 036709 de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-13:00.

Conform instrucțiunii 52/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, directiile de asistență socială întocmesc listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.

Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora activ cu structurile de asistență socială.
Listele întocmite vor fi transmise cu celeritate nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în vederea demarării procesului de vaccinare.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Rata de incidență a ajuns la 7.92 în Câmpia Turzii! Dorin Lojigan: ”Am pus paturi și pe holuri. Asta este realitatea, nu povești!”

Rata incidenței COVID-19 în municipiul Câmpia Turzii, a trecut de pragul 7.5, iar de săptămâna viitoare magazinele ar urma să...

Închide