inTurda.ro

Video. CAA – Anunț remediere AVARIE! Sunt afectate cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3 și Poiana

Video. CAA – Anunț remediere AVARIE! Sunt afectate cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3 și Poiana

Video. CAA – Anunț remediere AVARIE! Sunt afectate cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3 și Poiana
aprilie 12
16:15 2021

Anunț – Remediere avarie! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 12.04.2021, între orele 17:00 – 20:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate in cartierele:

– Micro 1 (Strada Calea Victoriei partea dreapta, de la intersecția cu str. Fabricii, sens de mers spre Câmpia Turzii)
– Micro 2
– Micro 3
– Poiana

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Calea Victoriei la intersecție cu strada Mihai Viteazu.

Avaria a fost produsă de constructorul SC ACSA SA (Lider de asociere) – SC CRITERIA INC SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) care efectuează lucrări în zona cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Încă o stradă din cartierul Industrial intră în modernizare

👉🚧 Încă o stradă din cartierul Industrial intră în modernizare. S-a predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor pe strada Cosmin. Astăzi...

Închide