inTurda.ro

Expoziția de fotografie „Minunate povesti românești”, vernisată la Salina Turda

Expoziția de fotografie „Minunate povesti românești”, vernisată la Salina Turda

Expoziția de fotografie „Minunate povesti românești”, vernisată la Salina Turda
aprilie 20
07:59 2021

Expoziţia de fotografie „Minunate poveşti româneşti” a artistului gorjean Teodor Dădălău va fi vernisată pe 20 aprilie la Salina Turda, turiştii putând să o vadă pe durata întregii veri, au anunţat, joi, reprezentanţii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Gorj.

Consiliul Judeţean Gorj, în parteneriat cu Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Primăria municipiului Târgu Jiu, Primăria Turda şi Salina Turda, organizează pe 20 aprilie vernisarea expoziţiei de fotografie „Minunate poveşti româneşti”. Expoziţia cuprinde fotografii din colecţia artistului fotograf Teodor Dădălău. Această expoziţie va putea fi văzută toată vara la Salina de la Turda.

Teodor Dădălău este cel care, la Târgu Jiu, a reuşit să pună bazele unuia dintre cele mai mari Saloane de fotografie din România, în anul 1990. Evenimentul a avut loc în fiecare an de atunci, devenind de aproximativ două decenii, Festivalul Internaţional de Arte Vizuale GORJFEST.

La Salina Turda vor fi expuse 70 de fotografii, cele mai multe din judeţul Gorj, premiate la Saloane naţionale şi internaţionale, la care Teodor Dădălău a participat.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.04.2021, între orele 09:00 – 13:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada Florilor

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.04.2021, între orele 09:00 - 13:00, în municipiul...

Închide