inTurda.ro

AMoS ED: Donează aparatura veche și oferă șansa unui copil la un viitor de succes

AMoS ED: Donează aparatura veche și oferă șansa unui copil la un viitor de succes

AMoS ED: Donează aparatura veche și oferă șansa unui copil la un viitor de succes
aprilie 23
09:04 2021

Comunicat:

Este dureros faptul că în zilele noastre, când tehnologia joacă un rol important în viața oricărei persoane, 237.000 de elevi nu au acces la internet și 287.000 de elevi nu au echipamente pentru școala online 😔.

Se apropie o zi importantă pentru copiii din întreaga lume, iar cu această ocazie ne-am propus să aducem zâmbetul pe buze pentru cel puțin 20 de copii prin a le oferi șansa care li se cuvine la educație! Această perioadă reprezintă doar un alt moment prielnic pentru orice persoană care are în casa ei orice aparat electronic pe care poate să-l doneze, sau mai bine zis, să-l ofere cadou unui copil care poate în câțiva ani va deveni medicul care va salva vieți, judecătorul care le va face dreptate unor victime fără apărare, cercetătorul care va descoperi răspunsul la ACEA întrebare importantă din știință.

Connect:ED își propune să ajute cât mai mulți copii care se află în această situație să ajungă la viitorul lor de succes, colectând dispozitive 🖥, recondiționându-le și oferindu-le mai apoi copiilor.
Tehnologia aduce un aport considerabil în timpul petrecut în găsirea unei informații cât și în multitudinea de surse și resurse pe care le oferă.

Donează și tu aparatura pe care nu o mai folosești și ajută un copil să ajungă la o carieră de succes!

📞 Contactează-ne sunând la 0724046519

💻 Află mai multe informații despre campanie accesând connected.civicturda.ro

Donează aparatură veche

Dacă ai aparatură electronică de care nu mai ai nevoie (laptop, tabletă, smartphone, unitate centrală, monitor, etc.) sau periferice (boxe, căști,mouse, tastatură, webcam, cabluri VGA, HDMI, etc.) te așteptăm la punctul de colectare pe care îl poți găsi mai jos. Aparatura poate fi atât nouă, cât și veche, orice aparatură deteriorată urmând să fie recondiționată.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Turdean de 40 de ani implicat într-un accident mortal

Un grav accident rutier s-a produs joi după-amiază pe DN68, în judeţul Hunedoara. Două persoane au murit după ce au...

Închide