inTurda.ro

VIDEO: Incendiu puternic pe strada Giordano Bruno. Au intervenit 3 autospeciale

VIDEO: Incendiu puternic pe strada Giordano Bruno. Au intervenit 3 autospeciale

VIDEO: Incendiu puternic pe strada Giordano Bruno. Au intervenit 3 autospeciale
aprilie 29
10:37 2021

Un incendiu a izbucnit joi dimineața la o casă particulară de pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca. Pompierii au trimis trei autospeciale, dintre care una de salvare la înălțimi.

O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în dimineața aceasta, în jurul orei 7.40, care anunța faptul că acoperișul unei case de pe strada Giordano Bruno, din municipiul Cluj-Napoca, a fost cuprins de flăcări.

Două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, precum și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au fost dislocate la fața locului pentru a lichida flăcările care au cuprins casa de locuit.

Locatarii s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, flăcările cuprinseseră în întregime acoperișul casei, în care erau amenajate două încăperi și erau pe punctul de a se extinde la la o altă casă, aflată în apropierea acesteia.

Flăcările au distrus în totalitate acoperișul și încăperile din mansarda locuinței, totalizând cca 100mp, însă intervenția promptă a pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la vecinătăți. De asemenea, au fost deteriorate încăperile situate la parterul casei.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței, informează ISU Cluj.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Teatrul Național Aureliu Manea Turda vă urează Paște fericit

Teatrul Național Aureliu Manea Turda vă urează Paște fericit, liniștit și plin de lumină, petrecut alături de cei dragi! Vă...

Închide