inTurda.ro

Accident grav în județul Cluj! FOTO

Accident grav în județul Cluj! FOTO

Accident grav în județul Cluj! FOTO
aprilie 30
10:08 2021

Potrivit ISU Cluj două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, au fost alertate în joi seara, în jurul orei 18.40, pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmate a unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Baciu (spre Zalău).

Pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. O adolescentă a suferit mai multe traumatisme și a necesitat asistență medicală de urgență, fiind transportată la spital în stare de semiconștiență, dar cooperantă.

De asemenea, a mai fost acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de cca 30 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi, era în stare de conștiență și era cooperantă. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța persoanelor prezente la locul accidentului.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Galerie FOTO: Lucrările de modernizare continuă la Câmpia Turzii

Lucrările de modernizare a municipiului Câmpia Turzii, continuă! Întreaga zonă pietonală, pornind de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" și până...

Închide