inTurda.ro

69 de sancțiuni contravenționale și 10 permise reținute la Turda

69 de sancțiuni contravenționale și 10 permise reținute la Turda

69 de sancțiuni contravenționale și 10 permise reținute la Turda
mai 01
11:40 2021

În perioada 23-25 aprilie a.c., Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali, au desfășurat acțiuni atât pe raza municipiul, cât și a comunelor arondate.

Cu ocazia activităților desfășurate, s-a urmărit menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor comise în segmentul stradal, impunerea respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic și verificarea respectării măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 69 de sancțiuni contravenționale. Astfel, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale ca urmare a nerespectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 conform Legii 55/2020.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate pe linie rutieră, s-au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, iar fața de 10 conducători auto s-a aplicat măsura complementară a reținerii permisului de conducere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Florăria GSM Câmpia Turzii, deschisă și duminică, 2 mai! – Vino sa alegi un cadou special

🐰🌸Aducem spiritul sărbatorilor Pascale cu acest aranjament cu flori naturale si decoratiuni tematice care completeaza perfect orice colt din casă...

Închide