inTurda.ro

FOTO – Cu mielul in bagaj pe aeroportul din Cluj

FOTO – Cu mielul in bagaj pe aeroportul din Cluj

FOTO – Cu mielul in bagaj pe aeroportul din Cluj
mai 01
08:17 2021

S-au dus vremurile în care în perioada sarbatorilor, aeroporturile erau pline de oameni care veneau acasă, în vizită la familii. Lista galbenă a țărilor cu risc epidemiologic a mutat aglomeratia din terminalul de SOSIRI în cel de PLECARI, pentru ca, in situatia actuala, rudele din țară îi vizitează pe cei dragi în străinătate. În acest mod, aceștia evită să își piardă puținele zile de concediu în carantină, după intrarea în România. Iar cum românului nu îi șade bine sa meargă in vizita cu mâna goala, bagajele lor au fost pline de bucate de acasă.

Doamna Violeta este din județul Harghita, dar împreună cu toată familia s-a stabilit la Bergamo de mai bine de 20 de ani. A venit în țară pentru doar cateva zile, iar la întoarcere, lista cu  bunătăți tradiționale cerute de cei rămași în Italia a depasit cu mult limita de kilograme permisa de compania aeriana, relatează dejeanul.ro

Vineri dimineața, pe aeroportul din Cluj, la imbarcare, bagajul ei cantarea nu mai putin de 42 de kilograme, cu 12 mai mult decat avea voie. Geamantanul urias era plin pana la refuz cu un miel transat, drob, slanina, carne de porc, fasole si carnati. Femeia a fost nevoita sa renunte la o parte din toate aceste produse, pentru ca erau mult prea grele.

Conform legislatiei acutale, avem voie sa transportam cu avionul produse de origine animala, dar nu in canitati exagerate. Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator si in mod obligatoriu puse in bagajul de cala.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Situația lucrărilor la podul peste Arieș din municipiul Turda

Comunicat, 30 aprilie 2021 🚧 Așa cum am promis și, în spiritul transparenței, revin cu date la zi legate de...

Închide