inTurda.ro

Accident pe strada Câmpiei! Update ISU: O femeie a fost transportata la spital

Accident pe strada Câmpiei! Update ISU: O femeie a fost transportata la spital

Accident pe strada Câmpiei!  Update ISU: O femeie a fost transportata la spital
mai 04
19:49 2021

Marți, 4 mai, în jurul orei 16:15, pe strada Câmpiei din municipiul Turda a avut loc un accident rutier în care, potrivit primelor informații, ar fi fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Câmpiei cu Stadionului.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Stadionului, ajuns la intersecția cu strada Câmpiei, ar fi efectuat un viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicletă condusă de o femeie, care se deplasa pe strada Câmpiei, din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca.

Update ISU Cluj: A fost acordată asistență medicală unei femei de cca 40 de ani de către un echipaj SMURD. La fața locului au fost dislocată și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, care a acordat primul ajutor calificat până la sosirea ambulanței. Femeia, la evaluarea primară, prezenta suspiciune de fractură la un picior, era în stare de conștiență și era cooperantă. A fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Sala „Gheorghe Barițiu” găzduiește 5 meciuri din Liga Florilor

Comunicat: Cinci meciuri din Liga Florilor în sala „Gheorghe Barițiu” Sala noastră va găzdui miercuri, joi și vineri cinci partide...

Închide