inTurda.ro

Un nou magazin IKEA în România. S-a aflat unde va fi construit

Un nou magazin IKEA în România. S-a aflat unde va fi construit

Un nou magazin IKEA în România. S-a aflat unde va fi construit
mai 04
08:47 2021

Vești bune pentru fanii Ikea. Un nou magazin se va deschide în România în următoarea perioadă. 

Magazin va fi amplasat pe teritoriul administrativ al comunei Dumbrăviţa, judeţul Timiş, mai precis la intrarea în Timişoara dinspre Arad.

În momentul de față, retailerul suedez de mobilă IKEA a demarat lucrările la infrastructura rutieră a viitorului magazin care seva deschide teritoriul administrativ al comunei Dumbrăviţa. Lucrările avansează cu rapiditate şi se vede cu ochiul liber avansul, iar deşi data finalizării este 12 decembrie 2021, constructorii speră să termine mai repede, conform primarului Dumbrăviţei, Horia Bugarin.

Potrivit acestuia, termenul maxim de construcție este de maxim 12 luni, iar cel mai probabil, în primăvara anului viitor, timișorenii vor putea merge deja la cumpărături. Totodată, el a mai adăugat că Timișoara va ajunge și ea pe o hartă europeană a magazinelor Ikea, lucru excepțional pentru România, dar și pentru oraș în sine, scrie Adevărul. 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Județul Cluj – Situație măsuri COVID-19

Buletin de presă, 01.05.2021 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) –...

Închide