inTurda.ro

Importanța bucătăriilor de jucărie în viața copiilor (P)

 Breaking News

Importanța bucătăriilor de jucărie în viața copiilor (P)

Importanța bucătăriilor de jucărie în viața copiilor (P)
mai 05
12:25 2021

Un loc unde imitația și imaginația se întâlnesc este bucătăria de joacă, iar cea mai des întrebare întâlnită este daca acestea sunt jucarii Montessori. Există diferite răspunsuri la acest lucru, iar cel mai des întâlnit este că bucătăriile de jucărie, atunci când sunt folosite pentru jocuri imaginative, nu își au locul într-o casă Montessori.

Totuși Maria Montessori nu era împotrivă jocului imaginar și nici nu era împotriva utilizării acestuia că mijloc de învățare. Așadar bucătăriile de joacă pot fi considerate jucarii Montessori. Jocul imaginar are loc într-un mod productiv după ce un copil a fost expus activităților de gătit din viața reală. Pur și simplu iau acea experiență reală și experimentează singuri conceptele la bucătăriile lor de joacă. Iar pentru părinți este minunat să observe cum copii lor se dezvolta prin joaca.

Indiferent de obiectivul dumneavoastră în achiziționarea unei bucătării pentru copilul dvs., faceți o alegere excelentă. Copiii vor crește pentru a fi adulți, iar adulții trebuie să gătească. Deci, este o idee bună să obțineți preparatul lor preferata cu o bucătărie pentru copii Montessori de calitate!

Să nu uitam mâncarea! Jocul cu mâncare din lemn stimulează imaginația, încorporând în același timp abilități din viața reală, făcând jucăria educațională perfectă.
Copiii se distrează pretinzând că sunt mama sau tată, bucătar sau negustor în timp ce învață despre diferite alimente, își practică abilitățile motorii fine și dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor și de raționament.

Gama de alimente din lemn disponibile pentru joc este uimitoare și puteți găși deliciile perfecte pentru orice imaginație, indiferent dacă doresc să gătească pentru mama și tată, să organizeze o petrecere de ceai pentru păpușile lor, să meargă la un picnic cu ursuleți sau să deschidă propria școală alimentară sau cafenea.

A avea o gamă largă de alimente de joacă poate ajuta copilul să învețe despre diferite alimente, să-l încurajeze să facă alegeri sănătoase și să încerce lucruri noi în viața reală. În plus, creativitatea și experimentarea pe care o pot avea în propria bucătărie sunt minunate pentru a spori încrederea și respectul de sine.

Specialiștii Briele înțeleg importanta jocului de rol în viață copiilor și aleg cu grija fiecare bucătărie și accesoriu pentru aceasta. Pe site-ul Briele.ro găsiți o gama larga de bucătarii din lemn, mâncare, seturi de ceai și alte accesorii care completează perfect lumea imaginara a micuților.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Șofer depistat sub influența băuturilor alcoolice

  La data de 2 mai a.c. în jurul orei 00.20, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului...

Închide