inTurda.ro

Anunț – Remediere avarie. Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie. Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie. Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
mai 07
08:52 2021
Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.05.2021, între orele 09:30 – 14:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe străzile: Călărașilor, Petru Maior, Simion Bărnuțiu, Dobrogeanu Gherea și Dr. I. Rațiu.
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Petru Maior.
Avaria a fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vali Popescu, actor al Teatrului din Turda, a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal la Festivalul Internațional de Film din Buenos Aires.

Actorul Teatrului Național Aureliu Manea, Vali. V. Popescu a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor într-un rol...

Închide