inTurda.ro

Cristian Matei: La multi ani, Europa! La multi ani, Romania! (VIDEO)

Cristian Matei: La multi ani, Europa! La multi ani, Romania! (VIDEO)

Cristian Matei: La multi ani, Europa! La multi ani, Romania! (VIDEO)
mai 09
17:28 2021
Această zi de 9 mai are semnificații atât de valoroase, atât de importante! Este Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Europei și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Răbzoi Mondial.
Sărbătorim 3 momente care au schimbat radical, într-un mod pozitiv, soarta noastră, atât ca țară cât și la nivel global. Uniunea statelor europene a dus după cum se vede la dezvoltare, la consilidarea democrațiilor, la un nivel de trai net superior în statele membre, ne-a adus libertate de circulație, cooperare economică și multe altele.
9 mai este Ziua Europei, dragi turdeni, iar noi trebuie să o sărbătorim cum se cuvine, deoarece suntem cu adevărat niște beneficiari reali ai Uniunii. După cum bine știți, reconstruim Turda cu bani europeni și suntem campioni în atragerea de fonduri. Datorită eforturilor noastre și datorită Uniunii Europene, Turda va cunoaște o dezvoltare fără precedent. Și pentru aceste posibilități fantastice suntem recunoscători!
La mulți ani, Europa 🇪🇺! La mulți ani România 🇹🇩!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un BMW X3 a ars complet pe autostrada Sebeş – Turda. Autoturismul nu a putut fi salvat de pompieri

O maşină a luat foc pe autostrada A10 Sebeş Turda, au transmis reprezentanţii ISU Alba. Detaşamentul de Pompieri Aiud a...

Închide