inTurda.ro

Foto/Video: Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, vizită la fabrica Berg Banat din Câmpia Turzii

Foto/Video: Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, vizită la fabrica Berg Banat din Câmpia Turzii

Foto/Video: Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, vizită la fabrica Berg Banat din Câmpia Turzii
mai 14
12:43 2021

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, alături de miniștrii Adrian Oros, Lucian Bode și Europarlamentarul Daniel Buda, au efectuat vineri, 14 mai, o vizită de lucru în judeţul Cluj.

Cu această ocazie, Ludovic Orban a venit și în Parcul Industrial din Câmpia Turzii, la fabrica Berg Banat.

’’După o vizită la Primăria Câmpia Turzii unde am discutat despre dezvoltarea municipiului nostru, l-am invitat pe domnul Ludovic Orban pentru a vedea fabrica pe care SC Berg Banat o dezvoltă în Parcul Industrial aparținând Primăriei municipiului Câmpia Turzii, primul nostru investitor în Parc.’’, a transmis Dorin Lojigan.

Mă bucur să fiu aici, la această investiție depsre care domnul primar mi-a vorbit mai demult, și mă bucur că prin Parcul Industrial și politica fiscală, practic Primăria Municipiului Câmpia Turzii a reușit să creeze o dezvoltare economică, să aducă investiții care să genereze locuri de muncă. Am înțeles că șomajul în Câmpia Turzii practic nu există, e doar șomaj voluntar, și e la un nivel extrem de mic de 1% ceea ce arată că domnul primar chiar a avut grijă de locuitorii din Câmpia Turzii. Îi urez succes investitorului care contruiește aici, îmi pare rău de incident… ar fi trebuit să fiu prezent mai demult aici, dar sunt convins că această investiție va fi finalizată și va începe producția!”, a precizat Ludovic Orban.

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan: Primul-ministru Ludovic Orban, la acel moment, pe 16 mai 2020 trebuia să participe la inaugurarea secției dacă nu se întâmpla acel incendiu și probabil astăzi eram în plină producție!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Joi, 27 mai: Show de comedie la Câmpia Turzii

Doru Octavian Dumitru - Show de comedie la Câmpia Turzii ONE MAN SHOW - DORU OCTAVIAN DUMITRU Avem deosebita plăcere...

Închide