inTurda.ro

Ultima șansă de înscriere în Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Ultima șansă de înscriere în Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Ultima șansă de înscriere în Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică
mai 31
09:57 2021
Mai este o zi până la închiderea înscrierilor la evenimentul de recrutare AMoS ED! Ca voluntari în organizație, tinerii au oportunitatea de a trăi cea mai frumoasă vară de până acum. Pregătirile sunt în toi, se muncește din greu pentru ca acest eveniment să iasă perfect, iar toți voluntarii sunt nerăbdători să își întâlnească noii colegi de echipă alături de care vor crea numeroase amintiri și momente prețioase, vor colabora și se vor dezvolta atât personal cât și profesional împreună.
   În prezent, evenimentul de recrutare a reușit să strângă peste 60 de persoane care și-au arătat interesul în ceea ce privește implicarea lor în comunitate prin voluntariat. Un număr destul de impresionant având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm. Tinerii au nevoie de oportunități de dezvoltare, iar AMoS ED este locul în care vor beneficia de aceste oportunități.
   Voluntariatul este din ce în ce mai recunoscut la nivel național, astfel că, pe lângă faptul că prin această activitate te formezi profesional și personal; îți faci amintiri de neuitat; te distrezi și cunoști oameni noi, vei acumula experiență profesională ce te va ajuta în crearea unui CV. Efortul și munca depusă în voluntariat vor fi recunoscute și te vor ajuta în viitor în cariera ta profesională.
   Lista de înscrieri încă este deschisă până în data de 31 mai la ora 23:59, pentru cât mai multe persoane cu potențial și dorință de schimbare în mai bine în comunitate. Asociația promite în schimb să dezvolte acești tineri, atât pe plan profesional cât și pe plan personal prin numeroase proiecte care îi așteaptă începând cu această vară.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile sunt încă deschise pe inscrieri.amosed.ro.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Informare meteorologică. COD GALBEN: Ploi însemnate cantitativ, instabilitate atmosferică temporar accentuată

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 31 mai, ora 10:00 – 02 iunie, ora 10:00 Fenomene vizate: manifestări de instabilitate...

Închide