inTurda.ro

În acest weekend se deschide Complexul Polisportiv „AlfaGen” din Câmpia Turzii

În acest weekend se deschide Complexul Polisportiv „AlfaGen” din Câmpia Turzii

În acest weekend se deschide Complexul Polisportiv „AlfaGen” din Câmpia Turzii
iunie 03
12:53 2021

Î𝙣𝙘𝙚𝙥â𝙣𝙙 𝙙𝙚 𝙨â𝙢𝙗ă𝙩ă, 𝙣𝙚 𝙫𝙚𝙙𝙚𝙢 𝙡𝙖 „𝘼𝙡𝙛𝙖𝙂𝙚𝙣”! 🛹

🛼 A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Câmpia Turzii să se bucure de o structură care să le ofere cele mai bune condiții pentru antrenament și distracție!

⚽De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum și patinaj artistic pe timp de iarnă, toate vor putea fi practicate în Complexul Polisportiv „AlfaGen”, situat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

✅Începând de sâmbătă, 5 iunie, ora 11:00, toți tinerii practicanți de sporturi din oraș vor avea la dispoziție o facilitate, edificată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu fonduri europene, unde să-și petreacă timpul liber, alături de prieteni, într-un mediul modern, departe de pericole!

❔Ce se va întâmplă sâmbătă, concret? Sâmbătă 5 iunie 2021, de la ora 11:00 vor avea loc și o serie de manifestări – surpriză, pentru a marca momentul deschiderii Complexului Polisportiv!

😷Pentru a respecta măsurile de protecție sanitară impuse de autoritățile centrale, vă rugăm să purtați mască de protecție, pe nas și gură, să respectați distanțarea fizică de 1,5 metri și să vă dezinfectați cât mai des mâinile!

❗AlfaGen – kickflips & fun!

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal, vicepresedintele ALDE, consideră înființarea E-ARC la București drept o dovadă a solidarității euroatlantice

Comunicat: Avram Gal, vicepresedintele ALDE, consideră înființarea E-ARC la București drept o dovadă a solidarității euroatlantice Privind la cum arată...

Închide