inTurda.ro

Patru cartiere ale Turzii rămân astăzi fără apă! Se connectează o conductă nouă

Patru cartiere ale Turzii rămân astăzi fără apă! Se connectează o conductă nouă

Patru cartiere ale Turzii rămân astăzi fără apă! Se connectează o conductă nouă
iunie 10
08:13 2021

Anunț –
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile perioada 10.06.2021 – 11.06.2021, între orele 22:00 – 05:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierele:

– Micro 1
– Micro 2
– Micro 3
– Poiana
– Cartier industrial, străzile:
1.Ceferiștilor
2.Intrarea Negru Voda
3.Intrarea Ghioceilor
4.Moților
5.Locomotivei
6.Transbordarii
7.Horticulturii
8.Intrarea Depoului
9.Fabricii

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conducta DN400 mm realizată pe strada Mihai Viteazu în conducta existentă DN600 mm pe str. Calea Victoriei.

Lucrările sunt efectuate de constructorul SC ACSA SA (Lider de asociere) – SC CRITERIA INC SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) cuprinse în contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 – 2020,,

Va rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal, vicepreședinte ALDE: În această zi inspirat aleasă ne amintim că România s-a clădit pe jertfa eroilor

Din 1920 încoace, de Înălțarea Domnului, sărbătorim #ZiuaEroilor. Nu se putea o zi mai potrivită: este ziua glorificării celui Răstignit...

Închide