inTurda.ro

Dorin Lojigan: Au început lucrările la Bazinul Didactic de Înot

Dorin Lojigan: Au început lucrările la Bazinul Didactic de Înot

Dorin Lojigan: Au început lucrările la Bazinul Didactic de Înot
iunie 12
07:21 2021

𝗔𝘂 î𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗹𝘂𝗰𝗿ă𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝘇𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗗𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗲 Î𝗻𝗼𝘁

🏊Acesta a fost un subiect atât de speculat de fostele administrații publice locale, încât puțină lume mai spera să se realizeze.

✅În 22 decembrie 2020 – s-a semnat contractul de lucrări, iar astăzi, S.C. MBS Group, a demarat săparea fundației, în vederea edificării obiectivului de investiții.

🪙Proiectul, în valoare de 8.921.230,00 lei, are termen de finalizare de 10 luni. Astfel, din luna aprilie 2022, cetățenii orașului nostru se vor putea bucura de această facilitate.

🏤O administrație reală, axată pe creșterea bunăstării cetățenilor, își îndeplinește promisiunile. Nu face speculații, nu lansează minciuni, ci TRECE LA FAPTE.

⚽🏀🎾🛹🛼La mai puțin de o săptămână de la finalizarea unei investiții în sport – Complexul Polisportiv „AlfaGen Park” – începe una nouă, astfel că – în scurt timp – municipiul nostru va avea la dispoziție structuri la standarde europene pentru petrecerea timpului liber!

❗❗Vă mulțumesc că ne permiteți să excelăm în administrație!

Primarul municipiului Câmpia Turzii,
Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Avram Gal, vicepreședinte ALDE: „Ceea ce avem nevoie este o justiție independentă,  decuplată de politic și alte entități, care să nu facă rabat de la acest principiu: Nimeni nu este mai presus de lege!”

Comunicat: Avram Gal, vicepreședinte ALDE: "Ceea ce avem nevoie este o justiție independentă,  decuplată de politic și alte entități, care...

Închide