inTurda.ro

Din luna iunie, Câmpia Turzii are un nou operator de salubritate

Din luna iunie, Câmpia Turzii are un nou operator de salubritate

Din luna iunie, Câmpia Turzii are un nou operator de salubritate
iunie 14
17:38 2021

Din luna iunie, Câmpia Turzii are un nou operator de salubritate

✅,Pe raza Municipiului Câmpia Turzii, activitatea de colectare și transport a deșeurilor nu mai este executată de Compania de Salubritate S.A. În continuare, Compania de Salubritate se va ocupa de curățenie și spații verzi.

Conform proiectului județean „Sistem de management Integrat al Deșeurilor în județul Cluj”, avem un nou operator de salubritate.

♻️Activitatea de colectare și transport a deșeurilor menajere și reciclabile a fost preluată, începând cu 01.06.2021, de către SC SUPERCOM SA, în baza contractului de delegare a serviciului de colectare și transport a deșeurilor, încheiat între ADI Eco Metropolitan Cluj și operatorul economic amintit anterior.

📲S.C. Supercom S.A., noul operator de salubritate, poate fi contactat, de luni până vineri, la telefonul de dispecerat 0264.954 sau prin email, la adresa cluj@supercom.ro.
🗑Referitor la procedura de colectare și transport a deșeurilor, aceasta este reglementată prin Regulamentul de Salubrizare, aprobat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ECO Metropolitan Cluj” – care poate fi consultat aici:

http://www.ecometropolitancluj.ro/…/regulament-de…

La nivelul Municipiului Câmpia Turzii, momentan, procedura de colectare a deșeurilor se desfășoară în conformitate cu programul obișnuit.

❗Totuși, ceea ce trebuie luat în considerare este IMPORTANȚA COLECTĂRII SELECTIVE A DEȘEURILOR! Astfel, S. C. SUPERCOM S.A. va colecta deșeurile în zile diferite, pentru a se asigura un mod profesionalist de separare a deșeurilor menajere de cele reciclabile ❗

Deșeurile vegetale din grădinile populației și de la persoanele fizice și agenții economici, precum și deșeurile voluminoase (covoare, mobilier), vor fi colectare direct de la sursa (deținători) pe baza unui program adus la cunoștința acestora sau pe bază de comandă la telefonul de dispecerat menționat, contra cost!

Un lucru foarte important este legat de gestiunea deșeurilor agricole (de exemplu gunoi de grajd). Acesta se va neutraliza de către deținători, prin compostare.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Opt jucătoare de la LT „Liviu Rebreanu”/AHC Potaissa Turda au fost convocate la loturile naționale

Opt jucătoare la loturile naționale! Opt jucătoare de la LT „Liviu Rebreanu”/AHC Potaissa Turda au fost convocate la loturile naționale!...

Închide