inTurda.ro

„Cu drag, Lavanda” – o invitație către minunata lume a lavandei (P)

„Cu drag, Lavanda” – o invitație către minunata lume a lavandei (P)

„Cu drag, Lavanda” – o invitație către minunata lume a lavandei (P)
iunie 17
08:40 2021

„Cu drag, Lavanda” – o invitație către minunata lume a lavandei

Perioada prin care am trecut cu toții, la nivel global, ne-a determinat să petrecem mai mult timp cu noi înșine și să ne îndreptăm atenția înspre lucrurile care contează cu adevărat. Astfel, am învățat să ne bucurăm mai mult de prezent și de timpul pe care îl avem alături de cei dragi nouă.

În această vară, am decis să deschidem porțile grădinii noastre cu lavandă din Tritenii de Jos, Cluj – „Lavanda Triteni”. Organizăm această întâlnire pentru că vrem să vă facem părtași la scrierea unui noi capitol al poveștii noastre, un capitol dedicat „Scrisorilor Lavandei”.

Evenimentul se va desfășura pe durata a două weekend-uri: între 25 – 27 iunie și 2 – 4 iulie, de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar taxa percepută în schimbul biletului de intrare pe tărâmul magic al lavandei este de 10 lei, pentru vizitatorii de peste 12 ani.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina noastră de Facebook: https://m.facebook.com/lavandatriteni/ sau direct de pe pagina dedicată evenimentului 𝓒𝓾 𝓭𝓻𝓪𝓰, 𝓛𝓪𝓿𝓪𝓷𝓭𝓪: https://fb.me/e/NyVx1u1h.

Vă așteptăm cu mare drag, în număr cât mai mare!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Firmă cu sediul în Turda angajează MECANIC UTILAJE cu experiență

Firmă cu sediul în Turda angajează: MECANIC UTILAJE cu experiență   Firma este specializată în producerea fibrei metalice.   Persoanele interesate...

Închide