inTurda.ro

Se redeschide Complexul Balnear Potaissa

Se redeschide Complexul Balnear Potaissa

Se redeschide Complexul Balnear Potaissa
iunie 18
15:39 2021

Stimaţi clienţi, avem deosebita plăcere să anunţăm 🗣 redeschiderea 🏊‍♂️🤸‍♀️🧖‍♀️ Complexului Balnear Potaissa, incepand cu data de 20 iunie 2021, ora 7.00.

Complexul Balnear Potaissa vă așteaptă zilnic:

Luni: orele 12.00 – 21.30
Marți – Duminică: orele 7.00 – 21.30.
Mai multe informații și programări la
0371 022 641 sau accesând http://potaissahotel.ro/potaissa-spa-wellness/potaissa-spa/

Vă asigurăm de implicarea noastră, în vederea respectării condiţiilor de 🥽🧤🦺preventie si protecţie, în contextul actual.

Centrul SPA al Salinei, situat în incinta Potaissa Hotel, vă pune la dispoziție o piscină cu apă dulce, încălzită (28-30 grade), trei jacuzzi-uri, dintre care unul cu apă rece, două tipuri de saună (umedă și uscată) și o sală de fitness cu echipamente profesionale.
Potaissa SPA este un centru modern, amenajat după ultimele tendințe în domeniu, oferind oaspeților săi momente de neuitat. La Potaissa SPA puteți evada din stresul cotidian, alegând să vă relaxați într-o atmosferă intimă, pe șezlongurile confortabile de pe marginea piscinei sau vă puteți răsfăța cu o baie în unul din cele trei jacuzzi-uri.
Simțiți că aveți devoie de o revigorare? Noi vă oferim soluția: câteva zeci de minute într-una din cele două saune, urmate de o baie în jacuzzi-ul cu apă rece. Un adevărat răsfăț pentru trup și minte!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț important – Primăria Săndulești

ANUNȚ IMPORTANT! Pentru continuarea cu succes a campaniei de vaccinare în mediul rural al județului Cluj, toți cetățenii comunei Săndulești...

Închide