inTurda.ro

VIDEO: Șoarece filmat în timp ce mânca ciocolată, în magazinul Auchan

VIDEO: Șoarece filmat în timp ce mânca ciocolată, în magazinul Auchan

VIDEO: Șoarece filmat în timp ce mânca ciocolată, în magazinul Auchan
iulie 05
08:06 2021

Un șoarece a fost filmat în timp ce mânca ciocolată pe un raft al unui magazin Auchan din Iulius Mall din Cluj-Napoca, de către un bărbat care a făcea cumpărăturile alături de familie, relatează publicația locală știridecluj.ro. Reprezentanții lanțului comercial au cerut scuze pentru „evenimentul neașteptat și izolat”.

„Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat clujeanul care a filmat scenele.

Conducerea magazinului Auchan regretă incidentul și spun că este un incident izolat, și au luat imediat măsuri:

„Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, a transmis conducerea magazinului, potrivit sursei citate.

VIDEO AICI.

Hipermarketul Auchan din Cluj-Napoca a fost amendat cu 12.000 de lei, după ce un client a surprins pe rafturi un șoarece care mânca ciocolată.

Direcția Sanitar Veterninară și pentru Sigruanța Alimentelor au intervenit la fața locului. Raionul respectiv a fost închis și deratizat, iar Auchan a primit o amendă de 12.000 de lei.

Reprezentanții Auchan au transmis că magazinul este igienizat și deratizat periodic și că nu își explică de unde a apărut șoarecele.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda (ianuarie – iunie 2021)

Comunicat: Activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda ( ianuarie - iunie 2021) Incepand cu 24 iunie, sportivii Clubului de...

Închide