inTurda.ro

PNL Cluj și-a ales noul Birou Politic Județean. Cristian Matei a fost ales vicepreședinte

PNL Cluj și-a ales noul Birou Politic Județean. Cristian Matei a fost ales vicepreședinte

PNL Cluj și-a ales noul Birou Politic Județean. Cristian Matei a fost ales vicepreședinte
iulie 19
08:41 2021

Liberalii din Cluj și-au ales duminică noul Birou Politic Județean, într-un comitet la care au luat parte premierul Florin Cîțu și președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

În cadrul Comitetului Județean de Coordonare al PNL Cluj de duminică, 18 iulie, delegații au ales noua conducere a Biroului Politic Județean (BPJ). Astfel, europarlamentarul Daniel Buda a câștigat un nou mandat în funcția de președinte al PNL Cluj, în funcția de prim-vicepreședinți fiind aleși fostul prefect Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului și Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin.

Astăzi am avut onoarea de a participa la alegerea Biroului Politic Județean PNL Cluj. Mă bucur nespus că si de această dată cu toții am votat pentru continuitate, iar astfel Daniel Buda, europarlamentar, a fost reales în funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj.
Suntem mai mult decât privilegiați ca la nivel județean, în fruntea partidului să avem un om corect ale cărui reușite sunt recunoscute dincolo de granițele țării. Doresc să-i mulțumesc public președintelui organizației județene PNL CLUJ, Daniel Buda, pentru încrederea și sprijinul pe care le acordă atât Organizației PNL Turda cât și administrației publice locale. De asemenea, doresc să-i urez succes în noul mandat și să îl asigur că la Turda va găsi întotdeauna un partener de nădejde!
Nu în ultimul rând le transmit felicitările mele tuturor colegilor care fac parte din noul Birou Politic Județean PNL Cluj. Sunt convins că împreună vom continua să muncim și mai intens, iar astfel vom dovedi încă o dată că în județul Cluj #SePoate! ”, a transmis primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

În funcția de vicepreședinte au fost aleși următorii (8 poziții):

– Radu Abrudan
– ​​Ovidiu Cîmpean
– ​​Dorin Lojigan
– ​​Marinela Marc
– ​​Cristian Matei
– Costan Morar
– ​Bogdan Pivariu
– Iuliu Sămărtean

​Membrii (15 poziții): ​

– Hadrian Arion
– ​Marius Bălaj
– Cristian Ciuta
– Lucian Cordiș
– Călin Fărgaciu
– Vasile Focșa
– Cristian Haiduc
– Anca Hodorogea
– Marius Mînzat
– Marius Mureșan
– Dorel Oros
– Alexandru Laurian Rus
– Rareș Rusu
– Cosmin Todea
– Dan Vaman

​​Trezorier: Florin Gliga

​Președinte Comisia Județeană de Regulament și Cenzori (CJRC): Petru Călian

​Președinte Comisia de Arbitraj Județeană (COAJ): Mariana Leș 

De asemenea, din structura BPJ fac parte de drept, cu rang de vicepreședinți, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, parlamentarii Cristina Burciu, Adrian Oros, Radu Moisin, Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan dar și președinții organizațiilor interne.

Conform Statutului și al Regulamentului de funcționare al organizațiilor locale și județene, în cadrul primei şedinţe de Birou Politic Județean vor fi desemnați de președintele Daniel Buda, secretarul general în persoana domnului Dan Tarcea şi secretarii generali adjuncţi, doamna Maria Forna și domnul Zoltan Coraian.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ISU Cluj: Intervenții pentru înlăturarea efectelor fenomenelor extreme desfășurate pe parcursul nopții trecute

  După manifestările meteo extreme înregistrate pe parcursul serii, au fost preluate de către ISU Cluj peste 150 de solicitări,...

Închide