inTurda.ro

Magnificii de la Potaissa Turda au început pregătirile pentru noul sezon competițional

Magnificii de la Potaissa Turda au început pregătirile pentru noul sezon competițional

Magnificii de la Potaissa Turda au început pregătirile pentru noul sezon competițional
iulie 20
13:10 2021

Luni, 19 iulie 2021, a avut loc reunirea lotului de seniori al AHC POTAISSA TURDA începând astfel pregătirile pentru noul sezon competițional.

Pentru sportivii turdeni, noul sezon a început cu tradiționala conferință de presă, unde au participat primarul municipiului Turda, Cristian Matei și președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.

Privesc spre viitor cu toată încrederea și voi continua să susțin necondiționat performanțele sportive din orașul nostru! 🌈✨🔝
Am participat la reunirea lotului de seniori al AHC Potaissa Turda pentru noul sezon al Ligii Zimbrilor, 2021-2022. Cu acest prilej i-am felicitat încă o dată pentru rezultatele remarcabile din sezonul recent încheiat, atât la seniori cât și la juniori, iar pentru viitorul sezon i-am asigurat că vor avea tot sprijinul meu.
Toate aceste realizări ale sportivilor turdeni ne fac să fim mândri, dar pentru ca aceste victorii să continue, iar tinerele talente să fie susținute așa cum se cuvine, este nevoie de implicarea și sprijinul comunității noastre.

Am certitudinea că după implementarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii sportive, succesul și performanțele, indiferent de ramura sportivă, vor cunoaște noi dimensiuni. 🔝”, a transmis primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

Președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac a menționat care sunt obiectivele clubului în acest sezon: Locurile 1-3 în Liga Zimbrilor, Cupa EHF și Cupa României!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ASA Cons Romania angajează: Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor (ISCIR)

ASA Cons Romania, membra a grupului Consolis -  lider European in producerea și asamblarea structurilor prefabricate din beton pentru proiecte...

Închide