inTurda.ro

Municipiul Turda a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante!

Municipiul Turda a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante!

Municipiul Turda a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante!
iulie 20
12:01 2021

Municipiul Turda a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante!🔝
➡️,,Turda este marea revelație a ultimilor ani, pentru noi. Periodic, ei ies cu câte un proiect ce rupe gura târgului.”

Pornind de la indicatori de performanță obiectivi, premiul câștigat la European Mobility Week sau investițiile de la Salină prin care acest obiectiv turistic a devenit unul din cele mai frumoase locuri din lume, ne-au adus în top alături de orașe de referință. Însă capacitatea noastră de a atrage fonduri europene ne-a clasat în primii 5 în rândul orașelor mari, iar în rândul municipiilor care nu sunt reședință de județ, suntem pe locul 1 la atragerea de fonduri europene.

➡ “Și, acum, colac peste pupăză, sunt campioni și la fonduri europene, cu portofoliu de proiecte europene de aproximativ 74 milioane Euro, la o populație de aproximativ 55.000 – una din cele mai bune performanțe ale unui oraș din România.”

Dragii mei, atunci când muncești se vede, dar atunci când pui și suflet în ceea ce faci, se simte, iar ecoul succesului este mult mai mare. La momentul actual Turda este un șantier, dar acest lucru demonstrează că avem banii necesari pentru a moderniza un oraș întreg! Dacă încă mai sunt sceptici, să știți că alții ne privesc cu invidie și își doresc ca orașul lor să fie transformat din temelii așa cum se întâmplă astăzi cu a noastră casă, Turda.♥️
Vă invit să citiți articolul integral accesând pagina:
👉🏼https://urbanizehub.ro/cele-mai-performante…/.

Mulțumim celor de la UrbanizeHub Romania pentru topul realizat, munca noastră va continua în același ritm alert până când vom ocupa locul 1 în toate topurile. Rămâneți aproape pentru că veți mai auzi multe lucruri de bine de la Turda.😊’‘, a transmis Matei Cristian, primarul municipiului Turda.


Sursa: Urbanizehub.ro

Sursa: Urbanizehub.ro

Turda. Turda este marea revelație a ultimilor ani, pentru noi. Periodic, ei ies cu câte un proiect ce rupe gura tărgului. Inițial a fost Salina Turda, ce a devenit între timp una din principalele atracții turistice ale României. A urmat apoi reabilitarea centrului vechi la standarde ce orașe mari din România nu le-au atins încă. După aceea au făcut unul din primele ghiduri de regenerare urbană din țară. După aceea au pregătit un Plan de Mobilitate Urbană Durabilă beton, ce, surpriză-surpriză, a fost votat la European Mobility Week cel mai bun PMUD din Europa, câștigând în finală în fața Manchesterului și a Milanului. Și, acum, colac peste pupăză, sunt campioni și la fonduri europene, cu portofoliu de proiecte europene de aproximativ 74 milioane Euro, la o populație de aproximativ 55.000 – una din cele mai bune performanțe ale unui oraș din România. Nu știm ce naiba beau turdenii, dar este clar că are efect. Nu ne rămâne decât să ne plecăm în fața rezultatelor obținute de ei și să sperăm că vor cotinua să ne uimească cu realizări la superlativ. Sperăm de asemenea să fie copiați de cât mai multe orașe din România.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Avansează lucrările de modernizare în cartierul Industrial

Avansează lucrările de modernizare în cartierul Industrial. În cursul zilei de ieri a fost așternut primul strat de asfalt pe...

Închide