inTurda.ro

Șah Club Potaissa Turda – DUBLĂ CAMPIOANA NAȚIONALĂ!

Șah Club Potaissa Turda – DUBLĂ CAMPIOANA NAȚIONALĂ!

Șah Club Potaissa Turda – DUBLĂ CAMPIOANA NAȚIONALĂ!
iulie 21
15:47 2021

🏆 ♟ Echipa clubului de șah Potaissa Turda, dublă campioană națională la șah clasic și blitz și vicecampioană națională la șah rapid la fete cu vârsta 8 ani.

În perioada 12-20 iulie 2021, au avut loc Campionatele Naţionale de Şah pe Echipe de Copii, Juniori şi Tineret la şah clasic, rapid și blitz, care s-au desfăşurat la Iaşi. Timp de 8 zile, trei sportive din orașul nostru au concurat împotriva altor cluburi din țară reușind să câștige toate meciurile. Iată cum alături de părinți și antrenorul Marin Fântînă, aceste sportive au dus numele Turzii la nivel național.

Felicitări celor trei șahiste care au adăugat în palmaresul lor medalii importante. Am toată convingerea că succesul vostru nu se oprește aici, iar în viitor vom mai auzi aceste nume: 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐍𝐨𝐢𝐞𝐥𝐢𝐚 și 𝐍𝐚𝐧𝐮 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚.

Sportul este despre sacrificiu, muncă, perseverență și talent, dar pentru ca aceste victorii să continue este nevoie și de suportul comunității locale.

Vă urez mult succes mai departe și vă felicit încă o dată pentru victoriile obținute, sunteți mândria orașului nostru!”, a transmis primarul municipiului Turda, Matei Cristian.

ŞAH CLUB POTAISSA TURDA DUBLA CAMPIOANA NATIONALA LA ŞAH PE ECHIPE LA FETE 8 ANI ! CAMPIOANE LA ŞAH CLASIC SI ŞAH. BLITZ. SI VICECAMPIOANA NATIONALA LA ŞAH RAPID! CRISTUREAN ANDREEA,CRISTUREAN NOIELIA Si NANU ALEXANDRA! FELICITARI CAMPIOANELOR ,FELICITARI PARINTILOR, FELICITARI ANTRENORILOR! IN ACESTE 8 zile de concurs de la IASI ati demonstrat ca sunteti cele mai bune la GRUPA voastra! Multa munca, multa concentrare, multa perseverenta, multa disciplina si mult sacrificiu stau in spatele acestui REZULTAT URIAS PENTRU CLUBUL NOSTRU!”, a precizat Marin Dumitru Fantana – Președinte Șah Club Potaissa Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Festivalul de Folclor de la Turda a ajuns la ediția a III-a. Vezi aici PROGRAMUL

     COMUNICAT DE PRESĂ     Festivalul de Folclor de la Turda a ajuns la ediția a III-a.În anul acesta...

Închide