inTurda.ro

Cât poți câștiga din bonsurile fără depunere

Cât poți câștiga din bonsurile fără depunere

Cât poți câștiga din bonsurile fără depunere
iulie 22
18:20 2021

Bonusurile fără depunere la sloturi sunt printre cele mai populare în industria cazinourilor și a jocurilor de noroc. Aceste bonusuri îți oferă o șansă unică de a câștiga bani. Unii poate se gândesc că ai oportunitatea de a câștiga sume mari de bani sau chiar marele jackpot cu aceste bonusuri. Însă realistic vorbind, cât crezi că poți câștiga cu ajutorul unor rotiri gratuite? Aceste bonusuri sunt totuși limitate de anumite reguli și condiții. În continuarea acestui articol vei vedea cum poți să scoți maximul chiar și dintr-un bonus fără depunere.

Bonusurile fără depunere nu sunt așa de mari

Dacă ai mai folosit până acum astfel de bonusuri fără depunere probabil că știi deja că cei de la cazino nu sunt atât de generoși cu acestea. În majoritatea cazurilor, vei primi o suma mică de bani pe care o poți folosi sau câteva rotiri gratuite. Când vorbim de bonusuri în bani, până în maxim 20 de dolari vei primi. În schimb la spinuri vei primi între 10 și 25 de obicei. Nu îi poți învinui pe cei de la cazino pentru faptul că nu sunt mai darnici cu aceste bonusuri deoarece până la urmă ei își riscă fondurile pentru ca tu să te poți distra și să poți face un mic profit.

În plus, suma mică a acestor bonusuri fără depunere îți reduc șansele de a câștiga sume mari de bani. Cu 20 de spinuri gratis sau cu 10 dolari nu poți ajunge prea departe.

Cazinourile limitează sumele pe care le poți câștiga

Cea mai mare limitare când vine vorba de bonusurile fără depunere este în marja de profit pe care o poți face când câștigi. Cazinourile vor să se asigure că tu nu vei pleca cu marele jackpot pe tura lor. Bineînțeles, tu încă vei putea să câștigi marele jackpot sau să ai câteva mâini foarte bune la jocuri. Totuși, nu vei putea să scoți toate câștigurile dacă acestea au fost făcute pe baza unui bonus fără depunere. Unele cazinouri online îți limitează câștigurile chiar și la numai 50 de dolari, în timp ce altele mai generoase te lasă să câștigi chiar și 400 de dolari. În medie, nu vei putea câștiga mai mult de 100 sau 200 de dolari din aceste bonusuri oricum.

Condițiile de rulaj pot fi dure

Sumele pe care le poți câștiga nu sunt singura limitare când vine vorba de bonusurile fără depunere. Trebuie să îndeplineșți și alți termeni și condiții impuse de cazino. Din nefericire, termenii cazinoului sunt mult mai duri decât cei care implică bonusuri cu depunere. Până la urmă tu primești șansa de a câștiga bani din acestea. Iată care sunt câteva condiții la care trebuie să fii atent la bonusurile fără depozit.

O prima regulă este Rollover care se referă la suma pe care trebuie să o joci pentru a putea scoate banii. Acesta se calculează pe multiplicarea sumei pe care ai primit-o bonus. După ce ai îndeplinit această regulă vei putea scoate toate câștigurile aferente făcute cu ajutorul sumei bonus. Așadar, dacă ai primit 50$ bonus și ai făcut profit 30$ îi vei primi doar pe cei 30$. Din păcate însă, la Rollover la bonusurile fără depunere sumele pot fi destul de mari. De obicei va trebui să multiplici de 50 sau chiar de 100 de ori bonusul primit.

O altă regulă la bonusurile fără depunere este restricția la anumite jocuri. De exemplu, s-ar putea să poți să foloseșți banii respectivi din bonus doar pe un anumit joc de sloturi specific. Este posibil ca orice slot cu rată de câștig de peste 98% să fie restricționat. Pariul maxim admis este o altă regulă la bonusurile fără depuneri pentru ca cei de la cazino să se asigure că nu vrei doar fonduri gratuite pentru a te distra. Dacă pariezi prea mulți bani, astfel ai putea să rămâi rapid fără toate fondurile. De asemenea, vei observa că există și o sumă minimă ce poate să fie scoasă. O ultima regulă la care să fii atent este că unele cazinouri îți cer ca după ce ai respectat aceste reguli să faci și tu un depozit la rândul tău înainte de a retrage fondurile. Banii depozitați de tine nu trebuie să fie jucați, însă cazinourile își vor da seama dacă tu doar ai dorit să profiți de bonusurile respective.

Merită să te foloseșți de bonusurile fără depunere?

Aceste bonusuri fără depunere nu sunt tocmai profitabile și nu îți oferă șansa de a face prea mulți bani. În schimb, vei putea face câțiva bănuți în plus fără să riști banii tăi propri. Dacă ești genul de parior pe sume mari, aceste bonusuri vor fi doar o pierdere de timp pentru tine. În schimb, dacă cauți orice oportunitate de a face chiar și sume mici de bani, te poți bucura de aceste bonusuri gratuite.

Cum să-ți maximizezi câștigurile din bonusuri

Primul aspect este să te uiți la cazinourile care îți oferă cea mai mare limită a câștigurilor. Nu vrei să joci nici pe sume de nimic, însă nici pe cele mai mari la aceste bonusuri. În al doilea rând, caută cazinourile ce oferă bonusuri fără depuneri mai mari. Vei avea și la acestea termeni și condiții mai stricți, însă vei avea și șanse mai mari de câștig.

Nu în ultimul rând, fii atent la termeni și condiții. Unele cazinouri oferă niște termeni și condiții aproape imposibili de atins, așadar te sfătuiesc să citești cu atenție și să eviți astfel de cazinouri și bonusuri pentru a nu îți pierde timpul aiurea.

Concluzie

Bonusurile fără depunere nu sunt nici pe departe făcute ca să te îmbogățești rapid. Totuși, poți face niște mici profituri și fără să depui banii tăi. Trebuie să găsești combinația perfectă la un cazino care îți oferă bonusuri suficient de bune, termeni și condiții decente și o limita bună de câștig. Evita categoric acele bonusuri care nu îți permit să câștigi prea mulți bani și au niște termeni și condiții complet nerezonabili. Altfel, doar îți vei pierde timpul.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ℹ Știai că, în arealul de deservire al CAA, apa este captată atât din subteran, cât și din apa de suprafață, din pârâul Hășdate❓

ℹ Știai că, în arealul de deservire al CAA, apa este captată atât din subteran, cât și din apa de...

Închide