inTurda.ro

De ce nu poți juca Blackjack pe gratis într-un cazinou fizic

De ce nu poți juca Blackjack pe gratis într-un cazinou fizic

De ce nu poți juca Blackjack pe gratis într-un cazinou fizic
august 16
15:12 2021

De ce nu poți juca Blackjack pe gratis într-un cazinou fizic

Blackjack-ul online îți oferă posibilitatea de a juca atât cu bani reali, cât și gratis în anumite cazuri. Doar trebuie să te înregistrezi la un cazino online și să începi să joci câteva mâini. Blackjack-ul online gratis poate fi o metodă foarte bună de a învăța jocul fără să riști bani reali. Poate fi și un ajutor pentru a practica și învăța diferite strategii înainte de a plasa pariuri, lucru care se aplică și la alte jocuri de noroc.

Totuși, poți juca gratuit Blackjack numai cu un dealer virtual. Un dealer real, care presupune interacțiune umană, nu îți permite să te joci gratuit. Totuși, de ce doar la Blackjack-ul online poți juca gratuit și la cel live nu?

Dealerii live trebuie plătiți

Diferența majoră între un dealer virtual și un dealer live de la cazino este că acesta din urmă trebuie plătit pentru munca pe care o desfășoară. Dealerii live trebuie să facă bani de pe urma jocurilor și nu pot pur și simplu să lase niște jucători la masă pe gratis pentru a-și plasa pariurile. Când pe un site întâlnești un dealer live, acesta chiar trebuie să împartă cărțile în realitate pentru a putea vedea imaginea acestuia pe propriul ecran. În plus, doar 7 jucători pot să fie prezenți la o masă, exact ca într-un cazino fizic.

Dealerul live oferă și o opțiune de “bet behind”. Această opțiune permite unui număr nelimitat de jucători să participe prin plasarea de pariuri pe mâna unui jucător aflat la masă. Totuși, majoritatea preferă să joace ei propriile mâini, decât să parieze pe cărțile altora. Dealerii live de la cazinourile online nu vor să îi lase pe alții să joace care nu vor plasa pariuri din banii proprii.

Jocurile de blackjack pe gratis ar fi o pagubă pentru cazinou

Dealerii live împreună cu cazinourile pentru care lucrează ar putea să ofere jocul de Blackjack gratuit uneori. Aceasta ar putea fi o metodă bună pentru a atrage noi jucători. Totuși, aceste jocuri gratuite ar fi o pagubă pentru personalul cazinoului și pentru profitul acestuia. Dealerii live ar pierde și mai mulți bani ca să acopere salariile dealerilor din cazinourile fizice fără nimic în schimb, în timp ce ar putea face bani prin atragerea mai multor jucători la Blackjack.

De exemplu, dacă un dealer live plătește pentru fiecare dealer din cazinoul fizic 20$ pe oră, iar aceștia ar permite unui număr de 4 jucători de la masă să joace gratuit, aceștia ar avea o pierdere medie de aproximativ 80 de cenți pe ora. Nu este o pierdere atât de mare, însă cazinourile urăsc să piardă bani. Aceștia pur și simplu nu pot avea mai mulți jucători care să joace gratuit la masă. În schimb, vor putea să aibă un pariu minim pentru fiecare jucător.

Poți oricând să fii spectator pe gratis la meciurile live

Chiar dacă nu vei putea să joci gratuit la Blackjack-ul cu un dealer live, însă vei putea oricând să te uiți la meciuri fără să plasezi vreun pariu. Dacă nu ai mai jucat pe niciun site cu un dealer live, s-ar putea să te familiarizezi destul de repede doar uitându-te pentru început. Vei înțelege mai bine cum funcționează acest dealer live înainte să plasezi vreun pariu. Până la urmă, la un cazino live ai destul de mult timp să gândești înainte de plasarea pariului. Vei avea undeva la 15 secunde să te gândești între pariuri.

Nu vrei să irosești tot acest timp pentru a te gândi la toate variantele posibile. În schimb, vei vrea să fii cât de rapid posibil pentru a pune presiuni pe ceilalți jucători și pentru ca jocul să continue. Dacă totuși vrei și tu puțină acțiune în timp ce te vei uita la jocurile live de Blackjack, vei putea folosi opțiunea de “bet behind” pentru a plasa un pariu pe mâna unui alt jucător de la masă.

Nu îți trebuie foarte mulți bani că să joci

Poate că îți place ideea de a juca Blackjack cu un risc minim. Versiunea de dealer live de pe site-urile de cazinouri online sunt relativ ieftine în comparație cu cele din cazinourile fizice. De obicei, în funcție și de dealer, va trebui să plasezi un pariu cu o valoare cuprinsă între $1 și $5. În comparație cu cazinourile live, unde va trebui să plasezi pariuri de cel puțin $10 sau $25, acestea sunt mult mai accesibile. Oricând vei putea să plasezi un pariu mai mare chiar și la dealerul live, însă ideea este că nu trebuie să riști prea mulți bani pentru a putea juca.

Poți primi bonusuri live

Unele cazinouri online cu dealeri live oferă și bonusuri de bun venit. Te poți folosi de aceste bonusuri pentru a câștiga niște bani în plus și să îți mărești sumele de pariat. Spre exemplu, unele cazinouri îți oferă un bonus de 100% la primul depozit de până la $200. Poți scoate banii respectivi sau câștigurile din cadrul ofertei după ce ai îndeplinit termenii și condițiile impuse. Acești termeni și condiții pot să fie uneori înșelători, din cauza șanselor în favoarea cazinoului. Va trebui să joci și să faci profituri destul de mari pentru a putea scoate banii. Chiar dacă au unii termeni și condiții mai greu de îndeplinit, bonusurile de la Blackjack-ul live tot merită să fie accesate.

Concluzie

Spre deosebire de Blackjack-ul tradițional, cel online cu un dealer live folosește dealeri din cazinourile fizice care trebuie plătiți. Astfel, operatorii cazinourilor online nu își permit să lase jucătorii să joace gratuit la Blackjack. În schimb, aceștia vor să obțină câte puțin de la fiecare jucător. Pentru a putea rămâne în joc, fiecare jucător trebuie să plaseze un pariu minim. Nu trebuie să riști prea mult, întrucât pariul minim de obicei este între $1 și $5. Te poți familiariza cu Blackjack-ul online și doar uitându-te la meciuri sau chiar plasând pariuri pe mâna unui alt jucător.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Vă invităm să completați chestionarul prin care ne dorim să actualizăm planul de mobilitate urbană (PMUD)

Stimați cetățeni, Vă invităm să completați chestionarul prin care ne dorim să actualizăm planul de mobilitate urbană (PMUD). Vă încurajăm...

Închide