inTurda.ro

CAA: Anunț – Remediere avarie in municipiul Turda!

CAA: Anunț – Remediere avarie in municipiul Turda!

CAA: Anunț – Remediere avarie in municipiul Turda!
septembrie 02
16:55 2021
Anunț – Remediere avarie
Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda
 
Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă în data de 02.09.2021, între orele 18:00 –  22:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierele:
 
– Micro 1
– Micro 2
– Micro 3
– Poiana
 
Furnizarea apei potabile cu presiune redusă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Fabricii la conducta veche DN600 ce urmează a fi înlocuită prin investitiile POIM.
 
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Imagini LIVE – Lucrari pod Aries. Matei Cristian: sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulatiei

Dragi turdeni, Așa cum am promis, pentru buna dumneavoastră informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod vă punem...

Închide