inTurda.ro

Terapia TECAR – Noutate la Complexul Balnear Potaissa

Terapia TECAR – Noutate la Complexul Balnear Potaissa

Terapia TECAR – Noutate la Complexul Balnear Potaissa
septembrie 06
09:18 2021

Terapia TECAR Noutate la Complexul Balnear Potaissa

Transferul Energetic Capacitiv și Rezistiv este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuală în fiziokinetoterapie.

Terapia prin radiofrecvență TECAR transferă curent electromagnetic de înaltă frecvență prin toate țesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în țesut, susținând vindecarea atât la nivel macroscopic cât și celular. Încălzirea țesuturilor are ca efect creșterea aportului de sânge în zonă, schimbul dintre vene și țesuturi având loc mai rapid. Astfel,țesutului i se furnizează mai mult oxigen și substanțe nutritive într-un timp mai scurt.

Terapia poate fi aplicată în moduri de lucru, cu același electrod: capacitiv (structuri superficiale), respectiv rezistiv(tendoane și ligamente).

Efectele benefice ale terapiei TECAR pot fi observate încăde la prima aplicare, pacientul beneficiind de combinația unicăîntre efectul terapeutic propriu-zis, influența analgezică a curentului electric și relaxarea oferită de masaj. Este folosită atât pe partea terapeutică cât și pe partea estetică.

Ca și scop terapeutic vizează:

·        Ameliorarea durerii

·        Relaxarea musculară

·        Reducerea edemului

În scop estetic, terapia vizează :

·        Combaterea celulitei, a vergeturiilor, a laxității pielii

·        Efect de anti-îmbătrânire (faţă, gât, decolteu)

În cadrul Complexului Balnear Potaissa puteți beneficia de cele mai noi terapii și tehnici menite să vă ajute în recuperarea fizică sau în scopuri estetice. Specialiștii noștri vă stau mereu la dispoziție pentru ca dumneavostră să eliminați, în cel mai scurt timp, tot ceea ce vă creează disconfort!

Pentru mai multe informații și programări, vă stăm la dispoziție la tel. 0371 022 641 sau office@potaissahotel.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în...

Închide