inTurda.ro

La Turda se deschide primul centru de educatie STEAM!

La Turda se deschide primul centru de educatie STEAM!

La Turda se deschide primul centru de educatie STEAM!
septembrie 09
11:32 2021

  La ARENA copiii explorează Stiința, Tehnologia, (E)Ingineria, Artele și Matematica  – STEAM – prin activități practice distractive și extrem de educative. Oferim cursuri săptămânale, programe de îmbogățire după școală, workshop-uri și petreceri de zi de nastere centrate pe STEAM.

Printre cursurile organizate se numara cursuri de robotica si programare, cursuri de actorie, cursuri de design vestimentar si meditatii la matematica, urmand ca in timp sa ne dezvoltam si in alte directii bazate pe STEAM.

Echipa noastra de formatori este formata din oameni competenti si extrem de bine pregatiti in domeniile lor, dar in special care iubesc copiii, deoarece dorim sa cream o ambianta placuta si distractiva pentru ei, astfel incat invatarea sa fie atractiva.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani descoperă puterea dinamică și potențialul STEAM prin proiecte care includ robotică, proiectare experimentală, inginerie, programare, Minecraft, SCRATCH, imprimare 3 D, experiente VR (realitate virtuala) , ateliere de creatie, scenete de teatru si multe altele!

Pentru evenimente si zile de nastere pentru copii punem la dispozitie casti de realitate virtuala OCULUS, Play Station Just Dance si Karaoke, astfel ca de acum si copiii mai mari au oportunitatea de a-si petrece ziua de nastere intre prieteni cu activitati potrivite varstei lor.

Centrul ARENA este dotat cu aparatura de ultima generatie, inclusiv laptop-uri si tabla interactiva, invatarea bazandu-se in primul rand pe practica. De aceea copiii vor lucra cu o multime de set-uri de constructie roboti de la Lego Education (BricQ, Spike, Wedo, Mindstorms, etc) si tot ce este nevoie pentru Arduino!

Iata mai jos lista cursurilor si preturile pentru acestea, cu mentiunea ca pentru frati se acorda o reducere de 25%. Frecventa cursurilor este de o sedinta pe saptamana.

  • Cursuri de robotica si programare – 200 lei/luna
  • Cursuri matematica clasa a VIII-a cu Prof. Dana Fantana– 50 lei/sedinta
  • Cursuri actorie cu actrita Mihaela Deceanu – 35 lei/sedinta
  • Cursuri fashion design cu Ionela Onet (ILO Le-ai) – 35 lei/sedinta

Pentru detalii suplimentare si programari ne puteti contacta la tel. 0727471451 sau 0786151056 sau pe email : office@bburobotics.ro

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
AMoS ED caută liceeni dornici să își descopere chemarea profesională și personală prin voluntariat!

Comunicat: Voluntariatul este o activitate din în ce în ce mai recunoscută la nivel național, conform articolului 2, (1) din...

Închide