inTurda.ro

Deputat Burciu Cristina: Noul an şcolar se va desfășura în condiții de maximă siguranță!

Deputat Burciu Cristina: Noul an şcolar se va desfășura în condiții de maximă siguranță!

Deputat Burciu Cristina: Noul an şcolar se va desfășura în condiții de maximă siguranță!
septembrie 14
14:07 2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Noul an şcolar se va desfășura în condiții de maximă siguranță!

Ziua de 13 septembrie a avut o semnificaţie specială pentru învăţământul românesc, dar mai ales pentru copiii care au reînceput şcoala, după o pauză de peste un an, îndrumătorii lor în procesul complex al educaţiei şi formării, dar şi pentru părinţii elevilor, în această perioadă complicată din cauza pandemiei.

A fost o zi specială, mai ales pentru cei mai mici, cei care au păşit pentru prima dată pe porţile şcolii, copii care s-au despărţit cu greutate de jucării, pentru a le înlocui cu manualele şcolare.

Începutul noului an școlar a fost extrem de important și pentru autorităţi, începând cu cele locale, îndreptăţite şi obligate să asigure toate cele necesare pentru buna desfăşurare a actului de învăţământ, mai ales în situația actuală.

După cum s-a văzut, guvernarea liberală și-a îndeplinit cu brio angajamentele luate în ceea ce privește asigurarea unui debut de nou an educațional în condițiile cele mai optime.

În acest sens, este elocvent și îmbucurător faptul că din totalul de 317.531 angajaţi ai sistemului naţional de învăţământ s-au vaccinat 193.430 de persoane, reprezentând o rată generală de vaccinare de 61%.

Este important ca și în continuare să avem cursurile firești, efectuate în unitățile de învățământ, fără sincopele apărute în anul școlar precedent. Pentru îndeplinirea acestui deziderat, cred că toți cei implicați trebuie să respecte  normele de protecție stabilite, astfel încât anul școlar să se desfășoare normal, fizic nu online, în scopul dezvoltării armonioase a copiilor noştri.

Urez mult succes şi un nou an şcolar excelent elevilor din municipiul Turda și județul Cluj, precum şi dascălilor, părinţilor şi bunicilor!

Să fie într-un ceas bun!

 

 

Deputat PNL Cluj,

CRISTINA BURCIU

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda și localitatea Mihai Viteazu

Anunț Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda și localitatea Mihai Viteazu Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Închide