inTurda.ro

Intervenție de urgență în Turda. O persoană a căzut de la înălțime pe strada Basarabiei

Intervenție de urgență în Turda. O persoană a căzut de la înălțime pe strada Basarabiei

Intervenție de urgență în Turda. O persoană a căzut de la înălțime pe strada Basarabiei
septembrie 15
10:25 2021

Echipaje ale ISU Cluj intervin în Turda, unde o persoană a căzut de la înălțime.

Incidentul a avut loc pe strada Basarabiei din Turda. Conform ISU Cluj, persoana a căzut de la o înălțime de aproximativ 10 m. Revenim cu detalii.

UPDATE:

Accidentul a avut loc pe șantierul de la Biseria Reformată  din Turda Nouă, aflată în renovare. Un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a căzut de pe schela pe care lucra la renovarea bisericii, de la o înălțime de aproximativ 10m. Acesta a fost preluat de un echipaj de la ambulanță, în stare gravă, și transportat la spital.

UPDATE 2 – ISU CLUJ:

În jurul orei 10.00, Poliția muncipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, o persoană ar fi căzut de la înălțime.

Verificările preliminare au condus la stabilirea identității persoanei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care, în timpul desfășurării unor lucrări de renovare a clădirii, ar fi căzut de pe schela pe care se afla, de la o înălțime de aproximativ 9 metri.

Un echipaj medical l-a preluat pe bărbat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate.

În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând a fi stabilite îmrejurările în care a avut loc incidentul.”, a transmis IPJ Cluj.

Related Articles