inTurda.ro

Cum trebuie alese scaunele pentru bucătărie? (P)

Cum trebuie alese scaunele pentru bucătărie? (P)

Cum trebuie alese scaunele pentru bucătărie? (P)
septembrie 27
12:46 2021

Scaunele de bucătărie nu numai că ar trebui să arate grozav în interior, dar trebuie să fie și practice de utilizat. Deci, pe ce trebuie să vă concentrați atunci când le alegeți și ce nu trebuie trecut cu vederea?

Scaune de bucătărie potrivite cu aspectul interiorului

Primul factor important care trebuie luat în considerare este acela unde va fi masa și cât spațiu va fi în jurul ei. Aceasta este o problemă semnificativă, deoarece scaunele de bucătărie prea mari pot îngreuna deplasarea în interior. Șezutul trebuie să se potrivească cu forma mesei. Dacă cadrul acesteia din urmă este sofisticat și destul de rafinat, este posibil ca scaunele să nu poată fi introduse sub masă, ceea ce va fi, de asemenea, dezavantajos având în vedere funcționalitatea interiorului.

Stilul nu este mai puțin important

Știm deja la ce aspecte practice trebuie să fim atenți. Dar ce credeți despre aspect? În acest caz posibilitățile sunt cu adevărat imense. În ultimii ani, deosebit de populare au devenit modelele minimaliste în culori alb-negru, care arată minunat în interiorele finisate în stil scandinav. Variantele cu rame metalice sunt și ele foarte interesante și arată, foarte modern și atemporal.

Alegerea scaunelor pentru bucătărie este o decizie importantă, de obicei, un astfel de mobilier este utilizat intens ani de zile. Deci, trebuie să acordați o atenție deosebită ergonomiei lor, precum și dacă vor fi atemporale în ceea ce privește aspectul.

Tipuri de scaune pentru bucătărie – hockeri, scaune și multe altele


În plus față de scaunele tipice plasate la masă, putem folosi și alte tipuri de scaune în bucătărie. De asemenea, puteți alege de la hockers (scaune de bar), scaune, scaune pliante sau scaune pentru hrănirea copiilor. Cele dintâi sunt o piesă esențială de echipament în multe bucătării moderne, în timp ce husele și scaunele funcționează bine în interioarele cu puțin spațiu disponibil. Pe de altă parte, un scaun de hrănire va fi util pentru un copil mic care abia începe să devină expert în alimentația independentă.


Scaunele pentru bucătărie – funcționalitatea și caracterul practic sunt, de asemenea, importante. Atunci când alegem scaunele pentru o bucătărie, trebuie să ținem cont de faptul că această cameră are condiții specifice, foarte exigente. Temperaturile ridicate generate de plite sau de arzătoare, precum și umiditatea ridicată, cauzată de cantitățile mari de vapori de apă generate în timpul gătitului – acestea sunt doar câteva dintre provocările la care trebuie să facă față echipamentele și mobilierul de bucătărie.


În cazul scaunelor, cea mai mare problemă este potențiala murdărie, care nu este greu de obținut în bucătărie. Prin urmare, acestea ar trebui să fie fabricate din materiale care să permită o curățare și o spălare ușoară și frecventă. Tapițeria textilă, de exemplu, nu funcționează aici – cu excepția cazului în care îi puneți o husă de protecție. În practică, însă, din motive practice, ar trebui să evităm, în general, să folosim scaune cu tapițerie în bucătărie. În schimb, un model cu șezut tapițat și, eventual, cu spătar tapițat poate fi gândit în contextul unei sufragerii alăturate unei camere de zi.

undefined

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Au fost montate noi coşuri pentru deşeurile stradale în zona materna și în stațiile de autobuz din Micro 3

🚮 Au fost montate noi coşuri pentru deşeurile stradale în zona materna și în stațiile de autobuz din Micro 3....

Închide