inTurda.ro

Lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinourile online

Lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinourile online

Lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinourile online
septembrie 27
11:22 2021

Lucruri pe care trebuie să le știi despre cazinourile online

Dacă ești nou în această industrie a cazinourilor online, atunci trebuie să ai grijă la câteva aspecte. Scopul acestui articol este să te ajute pe tine că jucător să înțelegi câteva lucruri de bază despre cazinourile online și la ce să fii atent înainte de a face prima ta depunere pe un astfel de site. Poate te-ai înregistrat pe un site de cazinouri online, cum ar fi joc aparat, pentru a testa un anumit joc: Sloturile, Ruleta sau alte jocuri preferate de tine. Totuși, ține cont de faptul că jocurile de noroc nu sunt pentru toată lumea.

1.Nu sunt legale peste tot în lume

Jocurile de noroc online nu sunt legale peste tot în lume. De exemplu, vei găsi opinii în contradictoriu în legătură cu legalitatea acestora în Statele Unite. Statele Delaware, Nevada și New Jersey au legalizat cazinourile online, în timp ce alte 47 de state nu au legi concrete. Multe state au anumite reguli cu privire la folosirea de echipament neautorizat pentru cazinourile online. Acestea pot include și folosirea de calculatoare cu internet în cazinouri. State precum Washington de exemplu consideră o faptă gravă faptul de a juca poker online pe bani reali.

Legile nu acoperă în totalitate toată industria de jocuri de noroc. Spre exemplu, una dintre legile din Statele Unite se aplică doar la pariurile sportive, însă nu menționează nimic de Blackjack sau de Sloturi. O altă lege nu face cazinourile ilegale, însă menționează că este o crimă să transferi bani pentru a paria în mod ilegal. Trebuie să calculezi mereu riscul înainte. Nimeni nu a fost arestat în Statele Unite pentru că a jucat la un cazino online. Totuși, faptul de a deține un cazino online este clar ilegal. Riscul este unul foarte mare. De aceea, ai grijă când pariezi la un cazino online unde acestea sunt interzise deoarece, în cazul unei anchete, s-ar putea să aștepți un timp foarte îndelungat pentru a putea scoate banii. Citește cu atenție legea din zona ta și depune doar banii de care nu ai nevoie la cazinourile online.

2.Nu toate cazinourile sunt oneste, dar nici toate nu sunt o înșelătorie

Cazinourile cunoscute și de încredere cunosc foarte bine legile din Statele Unite, motiv pentru care nu acceptă bani reali de la jucători din statele respective. De aceea, este bine să fii foarte atent în ce site-uri îți pui încrederea. Unele dintre cele mai populare cazinouri, care au o reputație bine cunoscută, sunt:

∙        Bovada

∙        SportsBetting.ag

∙        BetOnline

∙        TopBet

∙        Las Vegas USA

∙        Cafe Casino

De cele mai multe ori, problema principală la cazinourile cu o reputație proastă este că nu poți scoate banii în timp util sau nu îi poți scoate deloc. Asta este în contradicție cu ceea ce mulți oameni cred, și anume că cei de la cazino încearcă să te păcălească măsluind jocurile. Ei nu trebuie să se îngrijoreze de acest aspect, întrucât jocurile au o șansă de câștig în favoarea cazinoului deja. De aceea, ei îți fac dificilă scoaterea banilor în speranța că o să uiți de acest lucru și o să vrei să pariezi în continuare.

Destul de puține cazinouri oferă jucătorilor o metodă rapidă de a scoate banii și programe de loialitate pentru jucătorii mai vechi. Bineînțeles, cazinourile au uneori de pierdut din cauză că trebuie să plătească câștigurile jucătorilor. De fapt, mulți jucători nici nu se mai întorc după ce scot banii câștigați. Totuși, reputația bună a unui cazino este ceea ce va atrage tot mai mulți jucători.

3.Șansele să câștigi la jocurile de noroc trebuie să fie la fel și online și fizic

Am menționat anterior faptul că mulți jucători cred că cei de la cazino folosesc programe măsluite. Deși astfel de cazuri s-au întâmplat, nu au fost intenționate, ci programele respective chiar au dat eroare. Ideea este că cei de la cazino nu trebuie să măsluiască programele folosite pentru a face profit. Jocul în sine este creat în așa fel încât să aibă un avantaj matematic față de jucător, în așa fel încât pe termen lung jucătorul să își piardă toți banii la acel cazino.

Cazinourile online folosesc programe numite generatoare de numere la întâmplare. Aceste programe dublează șansele și probabilitatea pe care o vei vedea în cazinourile live. Cazinoul deja are un avantaj față de jucător și acceptă că pe termen scurt un jucător poate ieși câștigător, însă pe termen lung mereu va avea de pierdut. Dacă nimeni n-ar fi câștigat vreodată, nimeni nu ar mai fi jucat probabil.

4.Bonusurile la cazinou nu sunt atât de bune pe cât ai crede

În cazul în care nu ai mai jucat la un cazino online, primul lucru pe care îl vei observa este bonusul oferit pe prima pagină. Să presupunem că găsești o ofertă ce oferă un bonus de 500% în valoare de până la 5000$. Astfel, dacă depui 1000$ vei avea 6000$ pe care să îi joci. Cum poți pierde cu o asemenea suma? Destul de simplu. Dacă cazinoul te limitează să folosești banii doar la sloturi și va trebui să ai o condiție de rulaj de cel puțin 60 de ori suma inițială, atunci cu siguranță că vei rămâne și fără banii depuși de ține și fără banii primiți bonus.

Chiar dacă vei tot câștiga și vei pierde câte un pariu, în cele din urmă avantajul matematic al cazinoului te va ajunge din urmă. Și cu un avantaj de doar 5% pentru cazino, va fi suficient pentru ca tu să rămâi fără fonduri înainte de a întruni cerințele pentru rulaj. Deși unele bonusuri pot să fie destul de bune pentru a face un mic profit, trebuie să fii atent, întrucât cazinourile online sunt mai deștepte decât crezi.

Concluzie

Există foarte multe lucruri neștiute despre industria cazinourilor online. Este foarte ușor să înțelegi greșit anumite concepte despre ele. Ține cont de faptul că pariurile online nu sunt legale în orice loc din lume și nu sunt nici oneste în totalitate. Chiar dacă un bonus poate părea foarte atractiv, de cele mai multe ori condițiile acestuia sunt greu de satisfăcut.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean a achiziționat 11 noi echipamente medicale ultramoderne pentru Spitalul Municipal Turda

Consiliul Județean Cluj a achiziționat 11 noi echipamente de înaltă tehnologie pentru Spitalul Municipal din Turda. Este vorba despre patru...

Închide