inTurda.ro

Anunț – Remediere avarie!  Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț – Remediere avarie!  Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț – Remediere avarie!  Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
octombrie 08
09:44 2021
Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 08.10.2021, între orele 10:45 –  13:00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:
– Castanilor
– Viilor
– Barbu Lăutaru
– Călărași
– Dorobanți
– Vânători
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Castanilor.
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în conformitate cu H.C.L. nr.158/30.09.2021, anunţă public declanşarea procedurii de atribuire a unui număr de 13 autorizaţii taxi

ANUNŢ Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în conformitate cu H.C.L. nr.158/30.09.2021, anunţă public declanşarea procedurii de atribuire a unui număr de...

Închide