inTurda.ro

VIDEO: Accident mortal in județul Cluj, pe DN1

VIDEO: Accident mortal in județul Cluj, pe DN1

VIDEO: Accident mortal in județul Cluj, pe DN1
octombrie 12
20:21 2021

În jurul orei 17.20 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN 1, loc. Izvoru Crisului, 2 autoturisme implicate, o persoana incarcerata. S-a intervenit cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare, 1 Echipaj de prim ajutor,(ambulanță SMURD), 1 echipaj Terapie Intensivă Mobila (ambulanță SMURD) si 11 subofițeri.

Un conducător de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din direcția Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un parapet din beton aflat pe partea stângă a sensului său de mers, intrând ulterior în coliziune cu un autovehicul, condus din sensul opus, de un bărbat de 57 de ani, din comuna Poieni, informează IPJ Cluj.

Din nefericire, în urma evenimentului, o femeie de 47 de ani, din comuna Poieni, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din aceeași comună, a suferit vătămări incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Conducătorii au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative.

Foto: N.O. Dragomir/Info Trafic Cluj-Napoca.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Spitalul Municipal Turda a avut loc o acțiune de donare sânge organizată cu sprijinul personalului de la Centrul Regional de Transfuzii Cluj

În cursul zilei de astăzi, la Spitalul Municipal Turda a avut loc o acțiune de donare sânge organizată cu sprijinul...

Închide