inTurda.ro

VIDEO. Trenul de aterizare al unui avion a luat foc pe Aeroportul din Cluj

VIDEO. Trenul de aterizare al unui avion a luat foc pe Aeroportul din Cluj

VIDEO. Trenul de aterizare al unui avion a luat foc pe Aeroportul din Cluj
octombrie 16
16:52 2021

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit vineri seara la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, după ce a izbucnit un incendiu la trenul de aterizare al unui avion.

Potrivit ISU Cluj, incendiul a fost lichidat de către Serviciul Privat pentru Situații de Urgență. Traficul pe aeroport a fost închis temporar.


 

COMUNICAT DE PRESĂ

Cluj-Napoca, 15 octombrie 2021

Astăzi, 15 octombrie, în jurul orei 19:35, o aeronavă a companiei Fly Egypt care efectua un zbor pe ruta Hurghada – Cluj a suferit un incident în timpul operațiunilor de aterizare. La contactul cu solul, pneurile trenului principal de aterizare au explodat și au luat foc.

Echipajul de pompieri al Aeroportului Internațional Cluj a intervenit în cel mai scurt timp și a aplicat procedurile specifice situațiilor de urgență. Incendiul a fost stins, fără ca vreunul dintre pasageri sau dintre membrii echipajului să fie rănit. Urmare a activării planului roșu de urgență la fața locului au sosit mai mute echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La bordul aeronavei companiei Fly Egypt, Boeing 737 se aflau 113 pasageri și 6 membri ai echipajului care au fost evacuați în siguranță.

Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, domnul David Ciceo a declarat că apreciază în mod deosebit intervenția pompierilor aeroportului care au ajuns la aeronavă în aproximativ 2 minute și au reușit să stingă incendiul în timp record. Datorită acțiunii lor profesioniste nu au existat victime și aeronava nu a suferit deteriorări.

Biroul Relații Publice

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu

Anunț –Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Mihai Viteazu Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data...

Închide