inTurda.ro

Amenajarea băii pentru un plus de stil și funcționalitate

Amenajarea băii pentru un plus de stil și funcționalitate

Amenajarea băii pentru un plus de stil și funcționalitate
noiembrie 08
09:55 2021

Baia este una dintre încăperile dintr-o locuință pe care este nevoie să o mobilezi în mod corespunzător, apoi să o accesorizezi cu toate obiectele necesare pentru a deveni spațiul util de care ai nevoie în orice moment din zi sau din noapte.

Vizitele pe care le faci la baie pe parcursul unei zile sunt numeroase, așadar este important să dispui de toate facilitățile necesare. Iată cum poți ajunge la cea mai bună configurare a băii, astfel încât să te poți folosi de ea în cel mai bun mod.

Dispunerea ideală a mobilierului dintr-o baie

Spălat pe față, spălat pe mâini, bărbierit, spălat pe dinți, machiat, coafat, nevoile fiziologice, baia de seară sau dușul de dimineață, sunt atâtea activități pe care trebuie să le faci într-o baie și pentru care ai nevoie de obiectele sanitare și de mobilier adecvate. Baia trebuie să fie nu numai practică și funcțională, ci și sigură și confortabilă, tocmai de aceea este recomandat ca această încăpere să fie bine organizată, astfel încât să poți găsi totul dintr-o singură mișcare. Dacă obiectele sanitare le așezi în configurația clasică sau acolo unde îți permite spațiul, alegerea și amplasarea mobilierului ar trebui să se facă ținând cont mai ales de nevoile de depozitare. Mai multe sertare de depozitare vor face mai rapidă găsirea obiectelor necesare și a accesoriilor de baie: prosoape baie, șampoane, detergenți etc.

Iluminarea perfectă a băii

Modul în care este baia iluminată este extrem de important pentru unele acțiuni pe care le desfășori în această încăpere. Bărbieritul sau machiatul reprezintă două dintre acțiunile pentru care ai nevoie de cel mai bun iluminat posibil, iar pentru aceasta ai nevoie de sursele de iluminat baie potrivite. Pentru a crea atmosfera ideală, alege lumina principală albă, corpuri de iluminat cu design modern, spoturi cu led-uri pe perete, aplice de perete sau o oglindă cu lumini pe ramă. Trebuie să ai grijă ca sursele de lumină să fie suficiente și eficiente, iar atmosfera din baie să fie una potrivită și pentru desfășurarea unor acțiuni pentru care este nevoie de suficientă lumină.

Pe lângă aceste două aspecte esențiale, ține cont de dulapurile de depozitare, de modul în care poți optimiza cât mai mult spațiul de care dispui și de soluțiile pe care Furnio ți le pune la dispoziție pentru a mobila și accesoriza o baie modernă, eficientă și utilă din toate punctele de vedere.

Sursa de imagine: Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Interviuri de ANGAJARE la o firmă din Turda

Eckerle Automotive din Cluj-Napoca în colaborare cu Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează interviu miercuri, 10 noiembrie...

Închide