inTurda.ro

Motive pentru care pierzi bani la cazinou în 2021

Motive pentru care pierzi bani la cazinou în 2021

Motive pentru care pierzi bani la cazinou în 2021
noiembrie 12
15:12 2021

 Toată industria cazinourilor și a jocurilor de noroc a fost înființată cu scopul de a face bani. Totuși, jucătorii caută să câștige bani în câteva moduri greșite. De cele mai multe ori jucătorii pierd bani, vina fiind tot a lor în principal. În tot acest timp, industria cazinourilor se îmbogățește deoarece jucătorii sunt foarte slab pregătiți. Poate și tu te-ai aflat în postura în care ai pierdut deja sume importante de bani și te-ai gândit că o să le recuperezi cât mai curând. Dacă ai deja un cont, poți beneficia de un bonus casino de ziua ta de naștere la unele cazinouri.

1.Refuzi să accepți sfaturi sau să ceri ajutor

Jocurile de noroc implică foarte multă mândrie din cauză că sunt bani în joc. Atunci când câștigi bani, nivelul tău de mândrie poate să crească și să te facă mai încrezător. În același timp, faptul de a pierde sume mari de bani poate fi umilitor. Cum probabil ai experimentat și tu deja, îmbunătățirea abilităților tale ca jucător îți poate crește câștigurile, cât și stima ta de sine. Totuși, poate există un moment pentru unii jucători în care nu își mai dau seama de diferența între încredere și îngâmfare.

Atunci când se întâmplă acest lucru, jucătorii încep să facă greșeli pe care în mod normal nu le-ar face. Nu există niciun jucător perfect și nimeni nu trebuie să se gândească la faptul că sunt prea buni ca să accepte sfaturi. Nu spun că orice sfat este și unul bun sau pe care ar trebui să îl urmezi, ci ar trebui să asculți și părerile altora. Odată ce devii tot mai bun, vei primi sfaturi tot mai rar. Până când reușești să devii suficient de bun, ar trebui să asculți și părerile celorlalți jucători. Sfaturile lor s-ar putea să te ajute să reduci numărul de pierderi înregistrate.

2.Nu ești consecvent la masa de Blackjack

Există unele jocuri unde este mai bine să nu fii consecvent cu jocurile. Totuși, alte jocuri necesită să continui să joci în mod regulat. Unul din cele mai bune exemple în acest sens este Blackjack-ul. Blackjack-ul este un joc foarte bun pentru cei începători. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce ai învățat regulile de bază ale acestui joc, poți să joci perfect acest joc după regulile sale. Cu alte cuvinte, dacă joci după regulile învățate, vei avea cea mai mare șansă de câștig la acest joc.

Cu toate acestea, poți să crezi că nu vei câștiga niciodată bani la Blackjack sau foarte rar. Probabil deja știi și tu că Blackjack-ul este un joc destul de imprevizibil și cazinoul are o șansă mai mare față de tine ca jucător. De asemenea, mulți jucători refuză să joace în mod constant și nici nu o fac după regulile învățate. Blackjack-ul este unul din puținele jocuri de la cazino care chiar oferă jucătorilor o șansă bună de câștig. Faptul de a învăța cum să îți păstrezi calmul și să fii consecvent în jocul tău îți va crește semnficativ șansele de câștig. Nu încerca să îți implementezi propria ta strategie.

3.Te limitezi doar la sloturi

Sloturile sunt cele mai populare jocuri de la cazino, întrucât acestea aduc și cei mai mulți bani cazinourilor. În plus de asta, sloturile sunt simplu de jucat și sunt accesibile pentru toți jucătorii. Rareori va trebui să aștepți la rând pentru a putea juca la sloturi. Chiar dacă sloturile sunt foarte populare la cazino, există câteva motive pentru care nu ar trebui să te limitezi doar la acestea.

În primul rând, sloturile nu îți stimulează gândirea precum celelalte jocuri. Nu există vreo modalitate de a câștiga la sloturi, ci rezultatele sunt pur și simplu aleatorii. În al doilea rând, sloturile oferă printre cele mai slabe șanse de câștig de la cazino. Și nu în ultimul rând, doar pentru că sunt ușor de jucat nu înseamnă și că ar trebui să le joci mereu. Desigur, există și posibilitatea să nimerești un jackpot, însă șansele sunt mult mai mari ca să îți pierzi timp prețios și bani până ca acest lucru să se întâmple.

4.Nu vrei să încerci și alte jocuri

Experiența de la cazino este captivantă pentru jucători deoarece există o varietate mare de jocuri din care să aleagă. Totuși, unii jucători se vor plictisi destul de repede de ceea ce oferă cazinourile. Cea mai simplă metodă pentru a combate plictiseala este să schimbi jocul. De cele mai multe ori, jucătorii refuză să facă acest lucru deoarece trebuie să o ia de la zero cu jocul respectiv și să învețe din nou cum să îl joace.

Exact ca în orice alt domeniu, și la jocurile de noroc va trebui să ieși din zona ta de comfort și să încerci și lucruri noi sau chiar jocuri de care îți este frică că vei pierde. În special pentru jucătorii noi care știu să joace un singur joc de la cazino, acest lucru li se va părea foarte dificil. În plus, dacă nu ești atent, poți cu ușurință să pierzi destul de mulți bani. Poate că până acum te-ai concentrat prea mult pe sloturi sau pe alte jocuri de la cazino care nu îți oferă nici cele mai bune șanse de câștig, dar nici cea mai mare distracție. Faptul de a schimba după un anumit timp jocurile îți poate îmbunătăți capacitățile.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva motive pentru care majoritatea jucătorilor pierd bani la cazinouri. Poate fi destul de greu să accepți faptul că este vina ta că pierzi bani. Totuși, dacă stai să gândești totul puțin este posibil ca aceasta să fie cauza principală pentru care pierzi cu adevărat bani la cazino. Unele jocuri necesită să fii consecvent, în timp ce altele ar trebui să fie jucate mai rar. Există o varietate foarte mare de jocuri la cazino din care să alegi. În cazul în care te-ai plictisit de un joc, ai mereu posibilitatea de a învăța altul nou sau care îți oferă chiar o șansă mai mare de câștig.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Conducatoare auto depistată în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice

IPJ Cluj: AU PUS ÎN PERICOL SIGURANȚA CIRCULAȚIEI PE DRUMURILE PUBLICE – Constatări ale polițiștilor la data de 11 noiembrie...

Închide