inTurda.ro

Noi echipamente medicale în dotarea Institutului Oncologic

Noi echipamente medicale în dotarea Institutului Oncologic

Noi echipamente medicale în dotarea Institutului Oncologic
noiembrie 23
12:18 2021

Consiliul Județean Cluj a dotat Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca cu șapte noi echipamente medicale de ultimă generație. Este vorba despre o masă chirurgicală cu accesorii și șase sisteme de asistare compresie venoasă, care au fost deja livrate, instalate și puse în funcțiune.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Consider că trebuie să fim receptivi la nevoile spitalelor clujene, cu atât mai mult cu cât investițiile realizate constant în domeniul sanitar contribuie în mod direct la creșterea calității actului medical și la salvarea a numeroase vieți.”

În valoare de cca. 150.000 de lei, dotările au fost achiziționate din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției. Echipamentele au fost date în folosință în blocul operator și în ambulatoriul unității spitalicești.

Biroul de presă

23 noiembrie 2021

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț – Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna

Anunț - Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna Compania de Apă ARIEŞ anunță...

Închide