inTurda.ro

Primăria Turda lansează în acest an Târgul de Fapte Bune

Primăria Turda lansează în acest an Târgul de Fapte Bune

Primăria Turda lansează în acest an Târgul de Fapte Bune
noiembrie 26
14:00 2021

Primăria Turda lansează în acest an Târgul de Fapte Bune – o oportunitate pentru organizațiile din Turda de a-și oferi produsele sau diverse bunuri specifice domeniului lor de acțiune în schimbul unei donații.

Spațiile de vânzare la târg, pentru participanții din mediul ONG, vor fi puse la dispoziție gratuit de către Primăria Turda.

1. Programul: Târgul de Fapte Bune se va desfășura în cadrul weekend-urilor. Acesta va avea loc odată cu deschiderea Târgului de Crăciun (5 decembrie), și mai apoi în următoarele 2 weekenduri consecutive (11-12 decembrie și 18-19 decembrie).

2. Decorarea stand-urilor: Secțiunea separată a Târgului de Fapte Bune din cadrul Târgului de Crăciun va fi montată separat de stand-urile tradiționale for-profit, și marcată intrarea în această zonă, pentru a fi cât mai vizibilă pentru trecători. Mai mult decât atât, se încurajează toate ONG-urile participante să pregătească materiale de imagine cu care să își decoreze standul, astfel încât să ilustreze cât mai bine activitățile pe care le desfășoară și impactul pozitiv pe care îl au acesta în cadrul comunității locale.

Deși spațiul din cadrul Târgului pentru Fapte Bune este oferit în mod gratuit expozanților, aceștia trebuie să îndeplinească următoarele 3 condiții minime pentru a putea participa:

1. Să aibă personalitate juridică, în așa fel încât să aibă posibilitatea de a prelua donațiile în mod legal;

2. Să aibă activitate în ultimul an, lucru pe care îl vor dovedi prin completarea în cadrul formularului de înscriere a domeniului de activitate și a activităților derulate în acest an; În acest mod, se dorește să fie implicate prioritar ONG-uri care sunt active și desfășoară inițiative pentru comunitatea locală;

3. Să fie apolitice, să nu fie în stare de faliment sau insolvență, să nu fi început procedurile de dizolvare și să nu aibă activitatea suspendată;

Pentru orice organizație declarată eligibilă de organizatorii târgului, Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) oferă ajutor gratuit pentru identificarea unor produse potrivite târgului și pentru gândirea modului în care își prezintă impactul adus în comunitate prin decorațiile de la stand.

Formularul de înscriere este disponibil la următorul link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScuWddGI…/viewform… până la data de 29.11.2021.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Programul zilei de 1 Decembrie 2021 Ziua Națională a României – Municipiul Turda

Comunicat de Presă Programul zilei de 1 Decembrie 2021 Ziua Națională a României  Ceremonialul militar – religios organizat miercuri, 1...

Închide